Kağıt Laminasyon Makinesi kategorisi aramanızda 48 adet ilan bulundu

25 cm Rotary Soğuk Laminasyon Makinası

Onur Kalıp | Omro-s

24.000 +KDV

1800 Mm Extruder Laminasyon Makinası

Rotomak | R-LM001

12 Metre Tünelli 950 Mm Çift Taraflı Laminasyon Makinesi

Şevmak | LM-12

Beşli Merdane Silikon Sürme Makinası

Al-Mak Makina | 5MSS100

20,000 Sheets/Hour Full Servo Yüksek Hızlı Laminasyon Makinesi

BTM Makine | GW

380H Yaldız Folyo Aparatlı Laminasyon Makinası

Vansda | 380H

12 Metre Tünelli Çift Renk Laklama Sıcak Laminasyon Makinası

Şevmak Makina | Ş-LM001

380P Laminasyon Makinası

Vansda | 380P

SL 1600 Laminasyon Ve Silikon Hattı

Almak | SL-1600

Solventli Yapışkanlı Tapa Laminasyon Makinesi

Rotak | RPT-14

6000 tabaka / saat Otomatik Laminasyon Makinesi

Kestar | ZMF 1300

11000 M/Dakika Yüksek Hızlı Otomatik Laminasyon Makinesi

Kestar | GZMF 1600

150 Tabaka/Saat Servo Yüksek Hızlı Laminasyon Makinesi

Kestar | CGFM 1650

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Kağıt Laminasyon Makinesi Popüler Ürünler

Laminasyon Makinası Çeşitleri

Malzeme yüzeylerini korumak için laminasyon makinası kulanılır . Yüzey kaplama işlemi olarak bilen malzeme yüzeyine dış etmenlerden zarar gelmesin diye yapılır. Harika bir yüzey koruma işlemidir. Reklamcılıkta , baskıda , matbaacılık gibi daha pek çok sektör tarafından laminasyon makinası kullanılmaktadır. Üretim yapan birden fazla birbirinden farklı sektör tarafından yoğun olarak kullanılan bu harika laminasyon makinası çeşitleri bu sayfadaki ilanlarda. Yazılı malzemeler veya resimli malzemelerin yüzeylerine uygulanan harika bir korucu kaplamadır. Son teknoloji laminasyon makinası modeller sayesinde artık laminasyon işlerini yapmak çok kolay . Her sektördeki kullanıcıya göre laminasyon makinası , farklı uygulama şekillerine göre laminasyon makinası , malzeme çeşitine göre laminasyon makinası , birden fazla modeli ve  çeşiti bu sayfadaki ilanlarda . Malzemelerin yüzeylerinde yapılan bu koruma işlemi sayesinde malzemeler daha uzun ömürlü muhafaza edilebilmektedir.Malzemenin dayanma süresini artırıp koruyan harika bir işlemdir.Bu işlemleri yaparken yüzeylerde pürüz , kusur gibi hiç bir sorun olmadan kaplama yapan harika modellerdir. Portalımızda bu işleri yapacak hemen hemen tüm sektörlerin uygulama yapacağı ürün grubuna özel makina çeşitleri bu sayfadaki ilanlarda bulabilir almak istediğiniz ürünle alakalı bilgi sahibi olabilirsiniz.Combi laminasyon , sıcak , sıvı , soğuk , solventli , solventsiz gibi pek çok farkl uygulama çeşitleri bulunan birbirinden farklı modeller hemen sitemizden inceleyebilirsiniz.

Yüzey kaplama türleri ise şu şekildedir ; selofan , vernik , disparsiyon lak , termo lak , U.V lak gibi. Profesyonel işler ortaya çıkarmak için sadece iyi bir makina yetmez , kullanıcının yaptığı işi anlaması ne yaptığını bilmesi gerekir. Zaten akıllı sistemli makinalar ile kaplama işleri oldukça hızlı olacak . Kontrol panelleri  ayarlama ekranları , işlemleri hafızasına kayıt eden ve sonra tekrar uygulama fırsatı veren akıllı sistemli makina çeşitleri sayesinde işleriniz kısa sürede tamamlanacak ve yüksek performanslı işlemler yapmış olacaksınız. Kaliteden vazgeçmiyorsanız , adınızdan söz ettirmek istiyorsanız laminasyon makinası almak için doğru adrestesiniz sizde portalımızda ihtiyacınıza uygun ürünü bulabilirsiniz. Ürettiğiniz malzemeleri korumak için gereken tüm laminasyon makinası çeşitleri ve modellerini bu sayfadan inceledikten sonra ihtiyacınız olan modele hemen ulaşmış olacaksınız. Güneşten , nemden ve diğer dış unsurlardan malzemeler üzerinde oluşacak hasarı engellemek adına yapılan laminasyon işlemi için en ideal ürünleri bu portalda kısa sürede inceleyebilirsiniz.Bu işlem için mat , yarı mat , parlak olmak üzere kaplama çeşitleri bulunur. Bulunduğunuz sektöre , malzeme çeşitine göre işlem yapan makina çeşitleri ve modelleri laminasyon makinası kategorisinde. Baskı işlerinde kullanılan ve ısı ve basınç yardımıyla birbirinden farklı yüzeylerin çeşitli baskılama ve yapıştırma yöntemleri ile bir araya getirilmesi ve tek bir katman halinde kullanılması işlemine laminasyon denir. Türkiye’de farklı tedarikçilerin sıfırya da ikinci el laminasyon makinası ürünlerine laminasyon makinası sayfasından ulaşabilirsiniz. , sıcak laminasyon makinası, sıvı laminasyon makinası, soğuk aminasyon makinası , solventli aminasyon makinası , solventsiz aminasyon makinası gibi çeşit çeşit ürünü bulabilirsiniz.

Al-Mak Makina, Atılım, Berk , Bestlam  Comexı , Etap , Gmp  Kuen Yuh , Master , Olympos , Opt laminasyon , Promatek  Uğur Makina ve Yerli sektör öncülerinin ürünlerini  sipariş edebilirsiniz. Yüzlerce  markası ve modeli, satıcısına anında ulaşabilme imkanı satılık  ve kiralık seçenekleriyle kategorisinde. Laminasyon makinası belgeleri korumak için kullanışlı bir yoldur. Birçok işletme, mağaza tabelalarını korumak için laminasyon makinası kullanmaktadır. Kese, ısıtmalı rulo ve soğuk rulo laminar gibi farklı laminasyon makineleri. Bir kese lamineri, kağıdın iki tarafındaki plastik tabakaları bir ısıtma ve yapıştırma işleminde sabitler, burada soğuk bir rulo laminar kağıdı kaplamak için plastik bir rulo kullanır. Isıtılmış rulo laminar, kağıt üzerindeki laminasyon filmini yapıştırıcı ile eritmek için ısı silindirleri kullanır. Her iki tarafta da koruyucu bir tabaka olan bir belge veya başka bir malzemeyi kapsayan bir cihazdır. Genellikle, bu tabaka malzemeye ısıyla bağlanmış ve daha fazla mukavemet, dayanıklılık ve uzun ömür sağlayan bir plastik filmdir. Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz laminasyon makinası satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan laminasyon makinası tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz laminasyon makinası uygun fiyat seçeneğiyle burada. Laminasyon makinası sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan laminasyon makinası içerikleri güncel bilgilerdir. Laminasyon makinası özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok laminasyon makinası ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır. Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz. Türkiyenin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerde makul fiyatlarla Laminasyon Makinası temin edilebilir.