Boru Kumlama Makinası Türkiye kategorisi aramanızda 8 adet ilan bulundu

Boru Kumlama Makinası Popüler Ürünler

Boru Kumlama Makinası

Boru kumlama makinası  imal edilen boruların üzerine boya yada benzer uygulamaları yapmadan Boru iç ve dış yüzey, kaynaklı paslı yerlerin  temizlenmesi için kullanılan yüksek basıç türbinleri ile aşındırıcı nozulların yüzeye yüksek basıçla çarpması sonucu temizleyen teknolojik makinalardır.

Sitemiz Boru imalatçılarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla birçok marka ve ürün çeşitlerine yer vermiştir.  Kendi içinde yapacağı işe göre türlere ayrılmıştır.

Çelik aşındırıcı kumlama makinası, Yüzey temizleme gereksinimi için boru kumlama makinası gibi çeşitleri vardır.

Kumlama makina ve sistemleri kaplamanın en iyi yapışmasını vermek için elde edilir uygun değirmen profilini sağlamak için kaplama üreticileri ile yakın işbirliği içinde çalışmaktadır.

Boru özel olarak tasarlanmış dış çarpık rulo tipi malzeme taşıma sistemi üzerinde kumlama makinesinin içinden taşınır. yüksek üretim patlama dolapları geniş bir yelpazesi değişken temizlik hızlarında 5cm (2 ") (144) 366cm için" çap borusundan işlemek için kullanılabilir.

Kumlama yapan boru makineleri kirletici ve para cezaları, kontrol toz kaldırmak ve doğru aşındırıcı büyüklüğünü korumak için birlikte çalışmak bir hava yıkama ve toz toplama sistemi yer alıyor.