Klasik Şamandıralı Yatık Güneş Isı Sistemi

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00104419
Kategori: Güneş Enerjisiyle Su Isıtma Sistemi
Marka: Kıvılcım
Model Tipi: YG-1 KŞ
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Diğer
Konum: Hızırilyas Mah. / Burdur / Burdur
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Kıvılcım Güneş Isı Sanayi

Kıvılcım Güneş Isı Sanayi

Danışman : Kıvılcım G.

Çift depolu sistemlerimiz daha çok su kesintisinin yaşandığı bölgelerde tercih edilen, doğal sirkülasyonlu ve kapalı devre sistemler grubundandır. Sıcak ve soğuk su depolarımızın içi ve dış koruyucu kılıfları 304 kalite krom çelikten yapılmış ve yine fittings malzemesi olarak krom malzemeler tercih edilmiştir.
 

Kullanılan malzemelerin korozyona mukavim olması, insan sağlığına zarar verecek etkileri ortadan kaldırmakta, ayrıca kullanım süresini arttırmaktadır. Soğuk su depoları müşteri talebine ve bölgelere göre izolasyonlu ve izolasyonsuz olarak yapılmaktadır.

Çift depolu sistemlerin sehpaları Kıvılcım Gün Isı Sanayi'ne özgü tasarımla yapılmış olup 30x30 2mm kutu profilden yapılmış ve önce antipas boya üzerine de son kat Hammerton boya ile boyanarak kullanım alanlarındaki dış ortam şartlarına çok uzun süre dayanması sağlanmıştır. Montaj bölgelerine göre farklı alternatiflerde ekipman ve sızdırmazlık parçalarına sahip sehpalarımız montajcı ve tüketicilere yüksek oranda kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Çatı üzerinde herhangi bir boya işlemi gerektirmez.

Suyun temas halinde olduğu veya kullanıma kadar geçtiği hiçbir noktada paslanma ihtimali bulunmamaktadır. Ürünlerimizde kullanılan iç ve dış bağlantı elemanlarının hepsi özel dizayn edilmiş paslanmaz çelik malzemelerden oluşmaktadır. Böylece paslanmaz depo kalitesi bağlantı elemanları ile bütünleştirilmiş aynı zamanda montaj kolaylığı, kalite ve estetik sağlanmıştır.

Su depolarında kullanılan krom – nikel paslanmaz çelik sayesinde yıllarca sıcak su kaynağınızı güvenle kullanabilirsiniz.

Sistemlerimizde opsiyonel olarak alüminyum, bakır veya paslanmaz çelik kollektörler kullanılmaktadır.

Sistemlerimiz bir kollektörden, depo hacimlerimiz 80lt'den başlayıp, ihtiyaçlar doğrultusunda istenilen sayı ve büyüklükte tasarlanıp üretilmektedir.

Klasik yatık şamandıralı bu sistemler diğer bütün sistemlerle kıyaslandığında kurulum gideri yüksek olmakla birlikte kullanım ömürleri uzundur.

Soğuk iklim şartları, kireçli su, düşük basınçlı su ve su kesintisi gibi problemli durumlarda sorunsuz bir şekilde çalışarak ideal sistem olma özelliklerini korurlar.


 

Klasik Şamandıralı Yatık Güneş Isı Sistemi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin