Forklift Ataşmanı kategorisi aramanızda 10 adet ilan bulundu

Forklift Ataşmanı Popüler Ürünler

Sağlam malzemeden yapılmış forklift ataşman


Forklift ataşman nedir sorusunda cevaben Forklift ataşman ile mevcut çatalların uzunluğu yeterli olmayan büyük hacimli malların taşınması denilebilir. Altı milimetre kalınlığında çelik sacdan yapılan ürün son derece sağlamdır. Sürgülü kilit, forkliftin forkliftten kaymasını önler.


Lütfen forkliftinizin çatal uzatmasının yük merkezini kaydırdığını unutmayın. Daha fazla bilgi için, ağır hizmet şemasına ve cihazınızın yük merkezine bakın. Ayrıca, uzatmanın en az yüzde 60'ı kamyonun ataşmanlarına dayanmalıdır.

Forkliftiniz için özel bir ataşman sipariş edin


Bu makale için bir siparişi işlemek için, sizden forklift balya ataşmanının tam boyutlarını almamız gerekiyor. Aşağıdaki bilgiler milimetre cinsinden gereklidir:

 

  • Yükseklik
  • Genişlik
  • Derinlik


Lütfen alışveriş sepetindeki yorum işlevini kullanın. Aynı zamanda ataşman forklift ile ilgili her şey için ve diğer ataşmanlar konusunda biz sizin uzmanınızız!
Güvenli tarafta kalın


İster forklift kepçe ataşmanı, isterse forklift döner ataşmanı olsun - forklift ataşmanları kullanılırken, forkliftin genel ağırlık merkezinin her zaman kaydırılması sağlanmalıdır. Bu ağırlık merkezi, yük olmadığında sürücü koltuğunun altında yer alır. Bir yükle ileri doğru hareket eder ve bunu oldukça kolay ve hiç zorlanmadan gerçekleştirir. Söz konusu olan ataşman, yük merkezi ile çatal sırtı arasındaki mesafeyi artırır. Genel odak ileri kaydırılır ve herhangi bir sorun meydana getirmez. Cihazların ağırlığı 800 kg'a kadar çıkabildiğinden, yük taşıma kapasitesi bazen önemli ölçüde azalır. Bir ataşmanla bir yük kaldırılırken bu her zaman dikkate alınmalıdır. Diğer hususlar, ataşmanlı forkliftlerin daha büyük boyutlarıdır. Ve son olarak, görüş sınırlıdır.


Artık forkliftlerde çalışmak için yeni işlevler sunan ve endüstriyel forkliftlerin üretkenliğini önemli ölçüde artıran çok sayıda ataşman bulunmaktadır. Tipe bağlı olarak, ataşmanlar doğrudan forkliftin yük kızağına takılabilir veya forkliftin çatalıyla alınabilir. Ataşmanlar, tahriksiz veya mekanik, hidrolik, elektrikli veya pnömatik tahrikli olarak tasarlanabilir. Hızlı değişim cihazları, sensör teknolojisi, hidrolik veya elektrikli bileşenler gibi çeşitli ataşmanlar için aksesuarlar, forkliftlere katma değer sağlayan seriyi tamamlar.