Volümetrik Paketleme Makinası kategorisi aramanızda 79 adet ilan bulundu

Krem Peynir Margarin Bal 200 gr Volumetrik Paketleme Makinesi

Görkem Makina | GM-TD

Stick Poşet Sıvı Dolum Makinesi

Almakina | Kare Sachet

Tam Otomatik Toz Deterjan Paketleme Makinası

Renas Makina | RPM-S1000A

2'li Lineer Tereyağı Dolum ve Volümetrik Paketleme Makinası

Görkem Makina | GM-TD

Tanecikli Fındık Ezmesi Dolum Makinası

Tet Makina | T-FE001

Volumetrik Dolum Makinası Öztürk Çelik Ö-VDM-001

Öztürk Çelik | Ö-VDM-001

Toplam 3 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Volümetrik Paketleme Makinası Popüler Ürünler

Volumetrik Dolum Makinası Çeşitleri

Volumetrik dolum makinası, taneli malzemeler için ideal olan dolum sistemlerindendir fakat aslında akışkan sıvı malzemeler için üretilmiştir. Hacim ölçüsü esasına dayalı, ekranından tek dokunuş ile hacmi arttırılıp azaltılabilen 5 adet hacim kabından oluşan, fotosel sistemi ile dolum haznesindeki ürün miktarını kontrol edebileceğiniz kolay uygulama özelliğine sahiptir. Klepeli ve sıyırmalı seçenekleri bulunmaktadır.

Gıda dolum, deterjan dolum, sabun dolum, madeni yağ dolum, camsil dolum, çamaşır suyu dolumu için uygundur. Volumetrik hacim ölçmeye dayanan analitik bir sistemdir. Bu dolum makinasının da ana prensibi hacim ölçmesine dayanır. Volumetrik sayısına ve hacim kapasitesine göre fiyatlarda değişiklik gösteren bir makinadır. Tek volumetrik ve çift volumetrik olabileceği gibi tam otomatik ya da yarı otomatikte olabilir. Volumetrik dolum makinası son dolum seviyesinin şişede nasıl göründüğüne bakılmaksızın, şişeleri "kesin" bir sıvı hacmiyle doldurmak için tasarlanmıştır.

Volumetrik Dolum Makinası Fiyatları

Dolum makinası çeşitli modelleri ile sayfamızda sizleri bekliyor. İhtiyacınıza en uygun dolum makinasını tespit etmek ve satıcısıyla iletişim kurup bilgi almak için hemen sayfamızı ziyaret edin. Dolum makinası seçenekleri ve detaylı ilanları fiyat seçenekleri ile burada. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle dolum ambalaj makinaları başlığı altındaki Volumetrik Dolum Makinası kategorisinde.