Kara Sıva Makinası kategorisi aramanızda 23 adet ilan bulundu

30 -60 – 90 – 1/dk Pistonlu Kara Sıva Makinesi

Empati Makina | Finisher

Pistonlu Kara Sıva Makinası / Redüktörlü Kazan Sistemi

Stanmak | STP

VP 500 TMK DHS Kara Sıva Makinası

ASE | VP 500 TMK/DHS

27.700 +KDV

Kara Sıva Makinası Popüler Ürünler

Eski zamanlarda inşaat işlerinde kullanılan harçlar el gücüyle geleneksel yöntemlerle yapılmaktaydı. Ama inşaat sektörünün gelişmesiyle beraber iş yükünü hafifleten ve kusursuz işler ortaya çıkarmalarını sağlayacak mükemmel makina çeşitleri üretildi. El gücüyle yapılan geleneksel yöntemler geri de kaldı ve işlerinde başarılar getirecek harika makina modelleri üretildi. Bu makinalar hem hızlı hem de daha pratik bir şekilde homojen karışımlar elde etmeye yardımcı oldu. Sıva harçlarıyla beraber tüm karışım harçlarında karışımlarında kullanıma imkan sundu. İnşaatta sıva işi binanın yada mekanın yapılmasında sonra en önemli iştir. Bu işlem yapılmadan ne boya ne de dekorasyon işleri tam anlamıyla yapılmaz. Sıva işlemi binanın dış etkenlerden korunmasını sağlayan harika bir işlemdir. Bu işlem binanın uzun yıllar ayaktta kalmasını duvarlarının sağlıklı bir şekilde kalmasını sağlar. Bir nevi korunma işlemidir. Duvarların korunması işlemidir. Bu işlemleri hızlıca yapmak için geliştirilmiş mükemmel makina çeşitleri ve modeleri sadece makinaturkiye sayfalarında.

Kum, çimento ve kireç karışımı ile hazırlanılan, ileri teknoloji ile kullanılan çok amaçlı bu makinalar pompalanabilir ve püskürtülerek uygulama yapılan işlevsel bir sıva makinasıdır.Bu ürün , kuru ön karışımı yapılmış çimento esaslı her türlü pompalanabilir harçlarda uygulanabilmektedir. İleri teknoloji ile tasarlanmış, kullanımı kolay olan bu makinalar daha çok inşaat sektöründe tercih edilmektedir. Ayrıca uygulama yapılan alanlar ise; kaba sıvalar, iç ve dış cephe sıvaları, enjeksiyon harçları, takviye ve yapıştırıcı harçlar, püskürtme harçları, dolgu ve bağlantı harçları, yalıtım sıvaları, kireçli ve renkli sıvalar, birleştirici sıvalar ve yaş şap uygulamaları gibi birçok farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Sağladığı birçok avantaj bulunmaktadır ve bu avantajlardan makinanın en çok tercih edilme sebepleridir . İleri teknoloji kullanılan çok amaçlı makinalardır. Uygulamadaki disk yüzeylerinin genişliği ile düzgün yüzeyler elde edilebilmektedir. Püskürterek yapışma sağladığından daha iyi bir yapışma imkanı sağlar. Hızlı bir makinadır ve hız kontrol imkanı bulunmaktadır. Kolayca temizlenebilen bir sıva makinasıdır.

Sessiz çalışma özelliği bulunmaktadır ve bu sayede çevredekileri rahatsız etmez. Hafiftir ve bu sayede kolay taşınabilir. Dayanıklı, ekonomik ve uzun ömürlüdür.Kullanılan malzemelerde fire oranını en aza indirir. Uygulamaya başlamadan önce uygulama yapılacak olan yüzey kontrol edilerek sıvanacak olan yüzeyin kuru olması ve varsa çıkıntı ya da çukurların kazınarak temizlenmesi ya da o alanların alçı sıva yapılarak mala ile doldurulması gereklidir. Yüzey temizlendikten sonra sıva yapımında kullanılan kuru malzemeler olan çimento, kireç, kum ve suyu haznesine boşaltılır ve su oranı ayarlanır. Makina bu ayarlanan orana göre harcı hazırlar ve hazırlanan harç kompresör basıncının çalışma yüksekliğinde ayarlanması ile yüzeye püskürtülerek uygulama gerçekleştirilir. Uygulama yapılan yüzey tamamlandıktan sonra temiz, şık ve kaliteli bir görünüm elde edilir. Başarılı firmaların ürettikleri sıva makinaları sayesinde sıvama işleri çok kolay. Ürün aramak için zamna kaybetmenize gerek kalmadı artık duvar sıvama , inşaat işlerinde sıvama yapmak için en ideal makina modellerini bu sayfadan görebilirsiniz.

Uzun ömürlü , güvenilir makina çeşitleri burada. Makine Türkiye, inşaat makinaları sektöründe önemli yere sahip olan sıva makinaları ve bu makinaların tüm çeşitlerini bir arada görmenizi sağlayan ve aynı zamanda diğer tüm endüstri ürünlerinin tedariğini, imalatını ve satışını gerçekleştiren çok geniş bir ürün ve dağıtım ağı olan bir e-ticaret sitesidir. Sitece ayrıca aynı kategoride alçı sıva makinaları çeşitleriyle birlikte tüm diğer sıva makinaları ve İstediğiniz bir ürünün tüm özelliklerini, markası ve modelini, fotoğraflarını inceleyerek karar vermenize ve satın alımınıza büyük oranda destek sağlayan kapsamlı bir tanıtım içeren web sitedir. Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır.

Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan ürün  içerikleri güncel bilgilerdir. Makine özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır. Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz.  Türkiyenin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerde makul fiyatlara temin edilebilir. Uygulamanıza ve bütçenize uyacak şekilde kanıtlanmış ürünler ve ileri teknolojiler sayfamızda. Güvenilirlik, çok yönlülük ve hassasiyet sağlar. Makinanın yüksek üretim verimliliği ve güçlü bir dayanıklılığa sahip olmasını vaat etmektedir.