Triger Kapak Kapatma Makinası

1.525
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No : #00135707
Kategori: Triger Kapatma Makinası
Marka: Renas Makina
Model Tipi: CYK-100
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Çin
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ünalan Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Posta Çeki

Satıcıyla iletişim kur

Renas Makina

Renas Makina ve Otomasyon Sistemleri

Danışman : Musab S.

CYK-100:

CYK 100 özellikle küçük ve orta ölçekli imalat yapan tesisler için tasarlanmış bir makinadır. El ile kapak kapatmaya göre çok daha seri ve zahmetsizdir.
 

Birçok Çeşit Şişe ve Kapağa Tek Makine…

CYK 100 Tüm vidalı kapak türlerinde sorunsuz olarak çalışabilir. Gagalı kapaklar, Triger sprey kapaklar, losyon kapakları, esans kapakları, krem kapakları, normal şişe kapakları, v.b  tüm kapak türlerinde rahatlıkla çalışabilir. Her kapak için ayrı bir kalıba ihtiyaç duymaz.. Birkaç dakika içerisinde, çalışacağınız kapak veya şişe türüne göre makinayı ayarlayabilirsiniz. Birçok farklı konumda çalışabilir yapıdaki gövdesi sayesinde, 7 cm yükseklikten, 50 cm yüksekliğe kadar olan tüm şişe türlerinin kapaklarını kapatabilir. Kullanımı ve ayarları son derece kolaydır. Üzerinde bulunan ayar kolları ve yükseklik ayar volantı sayesinde tüm yüksekliklerde rahatlıkla çalışabilirsiniz.


Kullanımı kolay operatör Paneli,

Kullanımı kolay operatör paneli sayesinde, çalışacağınız kapak türünün diş sayısına göre, sıkma zamanını ve otomatik modun çalışma aralığını kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Operatör panelinde bulunan üretim adedi göstergesi sayesinde, kaç adet ürün ürettiğinizi öğrenebilirsiniz. RKY-100’ ün operatör panelini kullanabilmek için, elektronik yada makine bilgisine sahip olmanız gerekmez.. sadece okuma yazma bilmeniz ve parmaklarınızı kullanabilmeniz yeterlidir.

Hem Manuel Hemde Otomatik Çalışma Modu;

CYK-100 ‘de standart olarak sunulan, Hem otomatik hemde manuel modda çalışabilme seçeneği sayesinde, üretiminizde standardizasyon sağlayabilirsiniz. Operatör panelinde bulunan çalışma aralığı ayarını el hızınıza göre ayarlayarak, ayarladığınız zaman aralığında makina kendi kendine ekstra bir tetiklemeye ihtiyaç olmadan çalışabilir. Ayrıca RKY-100 ile birlikte ücretsiz olarak verilen pedal sayesinde, sıkma işlemini ayağınız ile kontrol edebilirsiniz.

Düşük Güç ve hava tüketimi;

CYK-100 Düşük güç ve hava tüketimi ile A++ Sınıfı bir makinadır. Güç tüketimi 100 Watt lık iki ampül kadardır. Sanayi ceyranı gerektirmez. Telefonunuzu şarja bağladığınız prizde çalıştırabilirsiniz.

 

CYK-100 Tüm vidalı kapak türlerinde çalışabilir. Çalışabildiği kapak türlerinden bazıları;

Triger Sprey kapak, Esans kapakları, Gagalı sıvı sabun kapakları, norma sprey kapaklar, contalı kapaklar ve bunun gibi genişliği 13mm den 50 mm ye kadar olan tüm vidalı kapak çeşitlerinde çalışabilir.

Makina Teknik Özellikleri

 
Tip: Kapak Kapatma Makinası
Model: CYK100
Gerilim  220v 50 / 60 Hz
Maximum Güç 40 x 2 = 80w
Makina Boyutları 57 x 47 x 68 cm
Ambalaj Boyutları  68 x 58 x 78 cm
GN / NW 59 Kg / 44 Kg
Hava Basıncı 4 - 6 Kg / Cm2
Kapak Kapatma Hızı 20 - 40 Şişe / Dakika
Burulma Başlıklama 4 - 8 Kgf / cm
Şişe Yüksekliği 50 - 500cm

Ürünümüz fabrikasyon hatalara karşı garanti altındadır.

Triger Kapak Kapatma Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!