Bilgisayarlı Ön Monte Makinesi Cerim K 201 T

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00090457
Kategori: Monte Makinası
Marka: Cerim
Model Tipi: YM045
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Diğer
Konum: Sanayi Mah. / Güngören / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Elit Makina

Elit Ayakkabı Makina Parça Ve Deri San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Rukiye P.

Bilgisayarlı Ön Monte Makinesi / Cerim K 201 T

2 DAKİKA ALTINDA IN STYLE DEĞİŞİKLİĞİ

Üzerinde çekme ve programlanabilir ve motorlu kerpeten eğilim ile makina süren yeni model K201T, bilgisayarlı ayakkabı kalıcı makinenin son nesil temsil eder. elektronik yüksek düzeyde için mükemmel tasarım daha kompakt tasarımı ile birlikte eklenmiştir. Makine siyah panel ve doğal deri ile kaplı otomatik ayakkabı tepsi cilalı sahiptir. Bu kombinasyon görünüyor eşsiz kombinasyonu, inşaat, güvenilirlik ve yenilikçi fikirlerin kalitesi ile bir makinenin gerçek bir "mücevheri" oluşturur. bilinen Cerim K200 en son gelişme olarak yeni K201T hepsi aynı temel özellikleri (makine çalışma herhangi bir türü için uygundur) mükemmel kalıcı ve optimum çok yönlülük vermek devralmıştır. Ayrıca, birçok önemli marka yeni tesisler bu yeni model eklendi:

- HIZLI kerpeten DEĞİŞEN SİSTEMİ - - EVRENSEL KIT OF SILECEKLERI Inoltre la premonta-Monta K201T è STATA dotata delle seguenti caratteristiche di programmabilità KALIP SHAPE OF PROMPT SEÇİMİ: - SON ŞEKLİ İÇİN kerpeten SORROUNDING SİSTEMİ - TERMOPLASTIK ÇİMENTO TAM DAĞILIMI İÇİN izleyiciler - BAĞIMSIZ BASINCI ÇİFT TOE-POST - SILECEKLERI DARBE - SON DESTEK EĞİLİMLERİ - NOKTALARININ LOGHTS (OPTİK PROJEKTÖRLERİ) - YENİ DOKUNMATİK EKRAN PROGRAMLAMA SİSTEMİ

onun dokunmatik ekran sistemi ile K201T için geliştirilen yeni yazılım, yeni bir operatör de programlama ve çok hızlı gerçekten makinenin çalışması yeterliliğine sağlar. Aynı zamanda ön Cerim tarafından yazılmış ve makine ile birlikte verilen programlar yararlanmak mümkündür. Bunlar daha sonra üretim talepleri olarak farklı ayakkabı göre değiştirilebilir. daha önceden programlanmış standartlar kullanılarak makine çevrimi değiştirmek mümkün olduğundan, K201T sık model değişikliği gerektiren tüm fabrikalar için ideal bir modeldir. Bu kolayca genellikle karma üretim bu tip ile ilgili zaman önemli kaybı olmadan elde edilebilir.

Makinenin ergonomik verimliliği artırmak için tasarlanmıştır. Makine Rink Sistemi veya CAD / CAM sistemi içinde veri aktarımı yapabiliyor. Makine kendi kendine hata bulma yardımcı tanı koydurucu.

 

TEKNİK ÖZELLİKLER

boyutlar

mm 960x1635x1850

ambalaj boyutları

mm 1060x1850x1950

net ağırlık

1440 kg

durumunda brüt ağırlık

1970 kg

elektrik yüklü

kw 5,8

motor elektrik

kw 2,2

Potenza elettrica riscaldamento

kw 1,54

ortalama elektrik enerjisi emilir

kw 4,15

verimlilik rölanti

devir / h 350

Bilgisayarlı Ön Monte Makinesi / Cerim K 201 T

Bilgisayarlı Ön Monte Makinesi Cerim K 201 T Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!