Plastik PVC Boru Profil Extruderi Makinası

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00096119
Kategori: Plastik PVC Boru Extrüder
Marka: Sarem
Model Tipi: S-BE-001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Diğer
Konum: Başakşehir Mah. / Başakşehir / İstanbul

Satıcıyla iletişim kur

Sarem Makina

Sarem Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Emin S.

 

SAREM PP, PE ve PVC BORU EKSTRUDERİ

Sarem Makine Extruderleri, dünya standardına uygun olarak 20mm-150mm vida çapı aralığında, değişik şanzuman hızlarında, farklı tork ve kapasitede vida ve kovana sahip, teknik olarak en uygun ve maliyet-verim avantajlarıyla ve tabiki SAREM MAKİNA kalitesiyle üretilmektedir

Tam otomatik komple üretim hatlarımızla 16mm çaptan 1000mm çapa kadar olan boru üretimlerinizde, hammadde tasarrufu maximum seviyeye ayarlanabilmektedir. Standart boru tiplerinde veya standart olmayan komplex boru üretim ihtiyaçlarınıza uygun hatlar üretilebilmekteyiz. Sarem Makina, PE , PP ve PVC yüksek performanslı düz boru, kompozit boru ve Korige boru üretim hatları için Paralel çift-vida ekstruderler, Tek-vida eksturderler ve co-ekstruder imal etmektedir.

Sürekli gelişen makine teknolojileri yeni Sarem ekstruderleri üretmemize olanak sağladı ve bu ürünler tüm zamanların ektruder ve vida teknolojilerindeki gelişmelerin bir sonucudur.

Sarem Makine,  vida kovanda kullandığı Alman sertifikalı nitrasyon çeliği 1.8550 (34CrAlNi7) malzeme ve gaz nitrasyonu ile optimum sertlik ve sağlamlık sağlayarak en uzun çalışma ömrüne ulaşmıştır.

Sarem Makine, Extruderlere dünya liderlerinin kullandığı Zambello marka redüktörleri direk akuple ederek en üst noktada devir hassasiyeti sağlamıştır.

Pek çok farklı avantajları sebebiyle bir Sarem standardı olarak kullandığımız frekans çeviricili AC motorlar minimum bakım hizmeti gerektirmekte, fırçasız ve kömürsüz özelliği ile yoğun bakım gerektirmemektedir. DC motorlara göre çok daha basit kullanım ve 40% oranında ekstra bir enerji tasarrufu sağlamaktadır. Standart rulman yağlanması haricinde bir bakıma ihtiyaç duymamaktadır. Daha düşük hızlarda çalıştırılabilmeleri dolayısıyla en yüksek seviyede enerji tasarrufu sağlanmakta ve ses kirliliği ciddi oranlarda düşürülmektedir.

Sarem extruderleri maksimum performans, maksimum verimlilik ve en uzun ömür esasına göre her bir PE, PP ve PVC düz ve korige boru üretimi için özel olarak dizayn edilmektedirler.

Bütün Sarem ektruderlerinde vida kovan, standart olarak hassas sıcaklık kontrol ekipmanlarıyla donatılmıştır, bu sayede farklı hammaddelere ayar yapmaya imkan vermekte ve çıkan üründeki varyasyonlar engellenmektedir.

Sürücü olarak kullanılan ABB markasıyla devir hassasiyeti en uygun seviyede sağlanmıştır. Bu sayede az maliyetle en yüksek verimler elde edilmiştir.

Rezistanslarımızda kullanılan seramik taşlar ve teli, Almanyadan ithal olup çalışma ömrü uzatılmış ve elektrik sarfiyatı minimum seviyelere çekilmiştir.

Kontrol panosunda Siemens, Telemekanik, Weidmüller, LG gibi kendini dünyada ıspatlamış uluslararası markalar kullanılmaktadır. Değişik iklimlere uygun iklimlendirme ve tasarımlarımızla en uzun ömür sağlanmıştır.

Müşterilerimizin isteğine bağlı olarak konusunda dünya markası olmuş PLC dokunmatik ekran veya manuel kontrol sistemleri  kurulabilmektedir.

Ana aksamlarda kullanılan Zambello, Fuji, ABB, Siemens, LG gibi kendini tüm dünyada ıspatlamış parçalar ile birleşen Türk mühendisliğinin ortaya çıkardığı makinalarımız, Alman ve İtalyan muadillerinden performans olarak aynı veya üstün, fiyat olarak ise kesinlikle çok daha uygundur "

Plastik PVC Boru Profil Extruderi Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin