Pnömatik Tutucu kategorisi aramanızda 4 adet ilan bulundu

Pnömatik Tutucu Popüler Ürünler

Pnömatik Tutucu Çeşitleri

Pnömatik tutucu hemen hemen her endüstride, endüstriyel üretimden temiz oda ortamlarına kadar en yaygın kullanılan ürünlerdir. Kompakt, hafif ve yüksek sıkma kuvveti, düşük ağırlık oranı ile yüksek hızlı montaj makinaları ve robotlar için pnömatik tutucu idealdir. Yapısal olarak oldukça basit olan pnömatik tutucu motor ağırlığı ve sürücüsü olmadığı için daha basit bir şekilde devreye alınabilir. 

Tutma kuvveti, pnömatik bir regülatör kullanılarak kolayca ayarlanabilir ve hız ayar valfi ile hızlarını kontrol etmek de pnömatik tutucu ile mümkündür. Pnömatik tutucu paralel ve açısal olmak üzere iki ayrı yapıda sınıflandırılır. Pnömatik tutucu içindeki piston ile çenelerin hareketi sağlanır. Pnömatik tutucu hava basıncı ile orantılı bir kuvvet derecesine sahiptir. Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan pnömatik tutucu ile Makina Türkiye'de.

Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir Pnömatik Tutucu satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan pnömatik tutucu çeşitleri üretilmektedir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun pnömatik tutucu siparişini kolaylıkla verebilirsiniz.