İlaç Dolum Makinası kategorisi aramanızda 22 adet ilan bulundu

60000 Adet/Saat Yarı Otomatik Kapsül İlaç Dolum Makinası

Renas Makina | DTJ05

24.000 +KDV

GGS Monodoz İlaç Dolum Makinası

HSB Makina | GGS Serisi

RYC-05 Yarı Otomatik Kapsül İlaç Dolum Makinası

Renas Makina | RYC-05

HX-5 BFS Şerit Tüp İlaç Dolum Makinası

HSB Makina | HX-5 BFS

1200-4200 Adet/Saat Blister İlaç Dolum Makinası

HSB Makina | DPP Serisi

35 Adet/Saat Blister İlaç Dolum Makinası

HSB Makina | DPP-260

İlaç Dolum Makinası Popüler Ürünler

İlaç Dolum Makinası Çeşitleri

İlaç dolum makinası tıpkı ilaçlar gibi 2 ayrı varyasyonda önümüze çıkarlar. Toz dolumu yapabilenler ve sıvı dolumu yapabilenler olarak ikiye ayrılır. Şimdi sıvı ilaç dolum yapabilen ilaç dolum makinası inceleyelim. Dolum yapan bu ilaç makinası özel pompa yardımıyla dozajlamayı ayarlayan dijital ekranlı bir sisteme sahiptirler ve el değmeden tamamen otomatik dolum, kapak besleme ve kapak kapatma yaparlar. Son derece hassas dolum ayarlarına sahip olan bu ilaç dolum makinası tüm ilaç ve gıda sektöründe kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır. İlaç dozajını ayarlayabilmek hassas bir durumdur ve bu ilaç dolum makinası buna dikkat edilerek geliştirilmiştir.

Dolum parçaları hijyen açısından kolay temizlenir olmalı ve takılıp çıkarılabilmelidir. Döner besleme tablası üzerine dizilen ürünler tabla üzerinde bulunan kanatçıklar yardımıyla giriş kanalından tabla üzerinde bulunan yuvalara yönlendirilir. Yuvalara yerleştirilen ürünler tabanın dönüş hareketiyle dolum ünitesine yönlendirilirler. Dolum ünitesi önünde yeterli sayıda ürün pozisyonunu alınca dolum işlemi gerçekleştirilir. Dolum işlemi gerçekleştirilen ürünler sırasıyla tıpa yerleştirme, kapak yerleştirme ve kapatma ünitelerine yönlendirilirler. Bütün işlemleri tamamlanan ürünler çıkış kanalından toplama alanına yönlendirilir. Sağlık sektöründe olan katkısından dolayı ilaç dolum makinası oldukça yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Hızlı ve hijyenik bir şekilde ilaç paketlemesi yapan ilaç dolum makinası çeşitleri ve birbirinden farklı kapasitelerde çalışan ilaç dolum makinası  modellerini portalımızda sizler için hazırladığımız ilaç dolum makinası ilanlarında görebilirsiniz.

Hızlı ve el değmeden ilaç dolum makinası ile yapılan ilaç paketleri hem sağlıklı hem de daha dayanıklı. Sağlık sektöründe ilaç paketleme sorunlarına muhteşem bir çözüm sunan ilaç dolum makinası modellerini ve birbirinden farklı görevleri olan ilaç dolum makinası ilanlarını inceleyebilirsiniz. İlaç dolum makinası çeşitli modelleri ile sayfamızda sizleri bekliyor. İhtiyacınıza en uygun ilaç dolum makinası tespit etmek ve satıcısıyla iletişim kurup bilgi almak için hemen sayfamızı ziyaret edin. İlaç dolum makinası seçenekleri ve detaylı ilanları fiyat seçenekleri ile burada. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle ilaç dolum makinası başlığı altındaki İlaç Dolum Makinası kategorisinde.