BSP Makina - Kimdir

Shotcrete Pompası İmalatı, Sabit Beton pompası İmalatı

Kendi imalatımız olan Sabit Beton Pompaları ve Islak Shotcrete Pompalarımız bulunmaktadır.

SABİT BETON POMPASI Gelişen teknoloji ile birlikte; tüneller ve yüksek katlı binalar inşaat sektöründe yerini almaya başlamıştır. Özellikle mobil beton pompalarının yetersiz kaldığı projelerde, beton döküm işlemi sırasında çeşitli sorunlar meydana gelmiştir. Bu sorunlara çare olarak, 50 metreden sonra beton sevk elemanları betonun basılmak istenildiği bölgeye kadar uygulanarak beton sabit beton pompası ile sevkedilir.BSP Makina; bu konuda imaltını üstlendiği sabit beton pompaları ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. 30 ile 110m3/h arasında SCP markalı imalatları devam eden sabit beton pompalarımız ülkemizde ve dünyanın çeşitli bölgelerinde inşaat sektörüne hizmet vermektedir. İmalatını üstlenmiş olduğumuz sabit beton pompalarında ihtiyaçlarınıza göre, 4-6-8 silindir dizel motorlar, s-valf sistemi, rexroth veya kawasaki hidrolik pompalar kullanılmaktadır.

ISLAK SHOTCRETE POMPASI Artan, metro ve tünel inşaatlarında kullanılan shotcrete pompaları, sektörde hızla yerini almaya başlamıştır. Talepleriniz doğrultusunda 4*4 hidrostatik yürüyüş ve araç üzerine montajı yapılmış şekilde imalatını gerçekleştirdiğimiz shotcrete pompaları, 25m3/h teorik kapasiteli olup, 45 Kw elektrik motoru ve kawasaki hidrolik pompa kullanılmaktadır.

MİSYONUMUZ;

İnşaat sektörünün değişen ihtiyaçlarının farkında olarak; öncü ve yaratıcı çözümlerimizle, sektörde kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, 4*4 hidrostatik yürüyüş ve yengeç direksiyon sistemli, kamyon üstü shotcrete pompaları, elektrik ve dizel tahrikli sabit beton pompaları imal edip, ayrıca shotcrete pompalarının ve sabit beton pompalarının yedek parça ve servis ihtiyaçlarına cevap verip bu konuda sektörde lider olabilmektir. 

BSP Makina, müşterilerinden aldığı destek ve güvenle, bugün ve gelecekte de aynı müşteri memnuniyeti ve kalite politikası ile hizmet vermeye devam edecektir.