Soydanlar Makina - Kimdir

Dal Parçalama Ağaç öğütme makinaları imalatı

Firmamız 2006 yılında kurulmuştur.

Ancak gerek firma sahipleri, gerekse firma çalışanları, konusunda uzman, uzun yıllar sektörde faaliyet göstermiş vizyon sahibi bir ekip oluşturmaktadır. 

Kuruluşundan bu yana az bir zaman geçmiş olmasına rağmen derin bilgi birikimi ile büyük projelere imza atmış ve başarıyla bu projeleri bitirmiştir.

Sektörde farklı projeler üreterek kendi yenilikçi çizgisini oluşturan firmamız, tarım ve ormancılık sektörünün ihtiyacı olan dal parçalama ve öğütme makinesi  konusunda araştırma yapmış, gelişmiş ülkelerde bu sektörün oldukça ileri düzeyde olduğunu görmüştür.

Türkiye pazarındaki bu açık ithal makinelerle kapatılmaya çalışılsa da gerek fiyatların yüksekliği gerekse makinelerin Türkiye’deki ağaç çeşitliliğine işleme açısından cevap veremediği araştırmalar sonucu gözlenmiştir.

Soydanlar Makina  bütün bilgi birikimi ve tecrübesini bu hedefe yönlendirerek, ar-ge çalışmalarının büyük bir kısmını bitirip imalata başlamıştır.

Firmamızın hedefi, bu alanda yurt içi  ve yurt dışına dünya standartlarında çeşitli ebat ve özellikte yüzde yüz yerli makineler imal ederek, Ülkemize değer kazandırmak, müşteri memnuniyetini sağlamaktır.