Uzay Konfeksiyon Makinaları - žMarkalarımız

Tekstil Makineleri, Düz Dikiş Makineleri, Reçme Makineleri, Overlok Makineleri, Biye Kesme Makineri, Çıtçıt Pres Makinesi, Deri Dikiş Makinesi, İplik Aktarma Makinesi, Punteriz Makineleri, Saya Dikiş Makineleri Pazarlama ve Satışı

Panther
Juki Sanayi Dikiş Makinaları
JUKI Juki Sanayi Dikiş Makinaları
Pegasus Sanayi Dikiş Makinaları
Pegasus Pegasus Sanayi Dikiş Makinaları
Yamato Sanayi Dikiş Makinaları
Yamato Yamato Sanayi Dikiş Makinaları
1986 yılında kurulan Chee Siang (Group) Corporation, "Golden Wheel" endüstriyel dikiş makinelerinin imalatı ve satışı konusunda uzmanlaşmış Tayvan merkezli bir çokuluslu şirkettir. "Altın Tekerlek" endüstriyel dikiş makinaları için uluslararası pazarın artan talebini karşılamak için şirket, Cheqiao İhracat İşleme Bölgesi'nde Chee Siang Dikiş Makinesi (Şangay) Co, Ltd kurmak için kilit bir eyalet düzeyinde geliştirme bölgesi seçti. 66.000 metrekarelik bir brüt taban alanı da dahil olmak üzere 80 dönümlük bir alana sahip olan ve 60 milyon doların üzerinde bir yatırımla şirketin ileride uluslararası lider bir marka olma yolunu açıyor.
GOLDEN WHEEL 1986 yılında kurulan Chee Siang (Group) Corporation, "Golden Wheel" endüstriyel dikiş makinelerinin imalatı ve satışı konusunda uzmanlaşmış Tayvan merkezli bir çokuluslu şirkettir. "Altın Tekerlek" endüstriyel dikiş makinaları için uluslararası pazarın artan talebini karşılamak için şirket, Cheqiao İhracat İşleme Bölgesi'nde Chee Siang Dikiş Makinesi (Şangay) Co, Ltd kurmak için kilit bir eyalet düzeyinde geliştirme bölgesi seçti. 66.000 metrekarelik bir brüt taban alanı da dahil olmak üzere 80 dönümlük bir alana sahip olan ve 60 milyon doların üzerinde bir yatırımla şirketin ileride uluslararası lider bir marka olma yolunu açıyor.