Tümpa Makina - Kimdir

HITACHI/SEETECH i-Hunter model para sayma makineleri Türkiye Distribütörü ve yetkili servisi.

Günümüzün kavramı "değişim". Herşeyin doğduğu, büyüdüğü ve en önemlisi büyüme ile gelen değişim safhasını yaşadığı bir devrin parçasıyız hem bireyler hem de şirketler olarak. İşte bu sürecin bir parçası olarak elektronik ve para sayma makineleri sektörü 20. yüzyılın ikinci yarısında olağan üstü bir hızla gelişerek bütün sanayi dalları içerisinde vazgeçilmez bir etkinliğe erişmiştir.

TÜMPA Makine Gıda Tic. Ltd. Şti. kurulduğu andan itibaren yüksek dinamizmi ve modern teknolojisi ile birçok rakip firmayı bu pazarın dışına iterek etkisini göstermeyi başarmıştır. İlkemiz, tüm faaliyetlerimizde daima dürüst davranmak, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, tüm personelimizi eğitmek, yönlendirmek, çağdaş teknolojiyi özümsemelerini ve ilerlemelerini sağlamak, kurumsallaşmış, faaliyetini sistem ve prosedürlerle bağlamış bir kurum olarak gelişmek ve büyümek, uluslararası yatırımlarımızı arttırarak ilerideki başarılarımıza sizlerin güveniyle imza atmaktır. .

Şirketimiz; Seetech, Plus, JMT gibi para sayma makineleri ve finans sektöründe devleşmiş fabrikaların Türkiye distribütörü ve tek yetkili teknik servisidir