Yıldız Gaz Armatürleri - Kimdir

Kaynak Makinaları Distribütorlüğü

1979 yılında kurulan firmamız , bugün 150 kişiden oluşan uzman kadrosu ve dünya standartlarında modern makine parkuruna sahip 18.000 m² kapalı alanda kurulu Esenyurt / İstanbul'daki  yeni fabrika binası ile konusunda Türkiye'de lider ve dünyanın saygın kuruluşları arasında yer almaktadır.

Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden firmamız Arge Departmanı, ürünlerimizin gelişmesinde ve yeni ürün tasarımları konusunda yarattığı projeleri patent kurumlarınca tescil ettirerek  ürün çeşitliliğini  her geçen gün arttırmaktadır. En yüksek kalite , uygun fiyat , sonsuz müşteri memnuniyetini kalite politikası haline getiren firmamız 1983 yılında Türkiye’de konusunda ilk TSE belgesini almış ve 1999 yılında ISO 9001 kalite yönetim sistemini benimsemiştir.

Uluslararası arenada da TÜV , APRAGAZ , CE belgeleri ile kalitesini onaylatan firmamız 2001 yılında konumundaki dünyanın en büyük akreditasyon kuruluşlarından biri olan APRAGAZ tarafından ürünlerinin en normlarına uygunluğunu sertifikalandırmıştır.

Misyon

Her zaman rakiplerinin bir adım önünde koşarak, Dünyanın her yerinde, Gaz kontrol sistemi kullanıcılarının ihtiyaçlarını belirleyerek, bunları karşılayacak ürün ve hizmetleri sunmak.

Vizyon

Kusursuz kalite ve uygun fiyatlarla ürün çeşidini arttırarak müşteri ihtiyaçlarını kısa sürede karşılayabilen, Dünyanın yenilikçi ve lider markası olmak.

Kalite Politikamız

Uluslararası rekabetin yoğun olarak yaşandığı günümüzde, Türkiye de lider marka olma özelliğimizi korumak,
Sektörümüzde, öncelikle Avrupa’nın, daha sonra Dünya’nın en büyük ilk on üreticisi arasına girmek ve gelişen yeni pazarlar da aktif yer alabilmek için müşteri beklentilerini en yüksek kalite seviyesinde ve etkin üretim tekniklerini kullanarak verimlilik artışları ile uygun fiyatlarla karşılamak,
Ürünlerimizi zamanında teslim etmekle, müşteri memnuniyetini ve güveninin sürekliliğini sağlamak,
Tedarikçilerin kalite anlayışının geliştirilmesine katkıda bulunmak,
İş güvenliği ve çevre bilinci ile çalışmak en temel hedeflerimizdir.
Ürünlerimizin kalitesinin sürekliliğini üst düzey kontrol teknikleri kullanarak, değişen müşteri beklentilerinin doğru tespiti ve gelişen teknolojinin takibiyle sağlamaktayız. Bu nedenle firmamız kalite sistemi, tasarım ve üretim faaliyetlerine yüksek önem vermektedir.
Yeni bir ürün tasarımında veya değişikliğinde ürünün güvenilirliği, tüm risk faktörleri, yasal şartlar ve standartlar göz önüne alınarak hatasız olarak sağlanır.
Nitelikli insan gücünü oluşturmak için sürekli eğitilen, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımları için cesaretlendirilen tüm personelimiz; amaç ve hedeflerimize ulaşmanın kalite sistem şartlarına uygun, dinamik bir yapı ile müşteri odaklı çalışılması ve her aşamada sürekli iyileştirmenin hâkim kılınmasıyla mümkün olacağının bilincindedir.
Bu anlayış içerisinde, kalite politikamızın tam ve doğru olarak anlaşılması, benimsenmesi ve uygulanması her çalışanın birinci sorumluluğudur.
 

Genel Müdür
Saro TEKYILDIZ