İlay Gelişmiş Paketleme Makinaları - Kimdir

Balya pres makinaları, Karton Pres Makinaları, Vakumlu Paketleme, Ambalajlama Makinaları, Kase Tabak Kapatma, Makinaları, Tartım ve Dolum Makinaları Pazarlaması ve Satışı

İlay Paketleme Makinaları 1980 yılından bu güne kadar kazandığı tecrübe ve deneyimler konusunda uzman bir kuruluştur. Yapmış olduğu dizayn ve tasarımlar çerçevesinde; trafik sinyalizasyon yol ve kavşak projelendirmesi, Halı saha ve kapalı spor salonu skorboard imalatı, Pneumatik, hidrolik , elektronik içerikli makine tasarımı ve VAKUM makineleri imalatlarıyla bu güne gelmiştir.

Son yıllarda firmamız Vakum Makinaları konusuna ağırlık vermiş ve çalışmalarına bu yönde devam etmektedir. İmalatlarımız arasında tek kapaklı şarküteri tipi vakum makinesi,çift hazneli tek kapaklı endüstriyel tipi vakum makinesi, büyük ağırlık ve ebattaki mamulleri vakum ambalaj yapabilen, firmamızın geliştirdiği atmosfer basıncı altında çalışan,Türkiye’de ilk, Dünya da emsallerinden üstün özelliklere sahip atmosfer basınçlı vakum makinesini BİGVAC 1050 müşterilerimizin hizmetine sunmuştur.