Ligno Makine - Kimdir

Ahşap İşleme Makineleri, Delik Delme Makinesi, Panel Ebatlama Makinesi, Finger Joint Hattı, Kenar Bantlama Makinesi, Ahşap Profil İşleme Makinesi, Tomruk Dilimleme Makinesi, Zımpara Makinesi Pazarlama ve Satışı

Lingo Makine

Lingo Makine, 1995 yılında kurulmuş olup, orman ürünleri ve mobilya sektöründe, ağaç işleme makineleri ithalatı ve satışı ile birlikte, satış sonrası montaj, bakım-onarım, yedek parça ve eğitim desteği vermekteyiz.

Lingo Makine Delik Delme Makinesi, Panel Ebatlama Makinesi, Finger Joint Hattı, Kenar Bantlama Makinesi, Ahşap Profil İşleme MakinesiZımpara Makinesi Pazarlama ve Satışı yapmaktadır.

Firmamız; her biri konusunda dünya lideri olan ve ahşap işleme / mobilya sektörüne hizmet veren makine üreticilerinin ürünlerini sunmaktadır. Anadolu Hisarı mevkiindeki yeni ve modern binamızda, saygıdeğer müşterilerimize daha iyi hizmet verebilecek olmanın haklı kıvancını yaşıyoruz. Binamız F.S.M köprüsü çıkışına çok yakın olup, TEM yolu üzerindeki Kavacık sapağından Anadolu Hisarı istikameti üzerindedir. Bu merkezi konumu itibariyle; hem İstanbul içi hem de İstanbul dışından gelecek olan müşterilerimizin rahat ve hızlı bir şekilde ulaşımlarına imkan verecektir.

Yeni binamız; makinelerimizin müşterilerimize sergileneceği showroom, ihtiyaç duyulan yedek parçaların sistemli bir şekilde stoklandığı yedek parça deposu, müşterilerimizin servis ihtiyaçlarının karşılandığı teknik servis ofisi, muhasebe ofisi, teknik dokümanlar ve sine vizyonla tüm detayların müşterilerimizle paylaşılacağı eğitim ve toplantı salonları ile satış ofisleri gibi birimlerden oluşmaktadır. Evet, burada müşterilerimizi daha ferah bir ortamda ağırlayıp, bilgilendirdikten sonra showroomda makinelerimizi işler halde görebileceklerdir. Bunun yanında makineler ve ünite konfigürasyonları ile ilgili soruları yerinde cevaplandırılacak, örnek parçalar işlenecek dolayısıyla fiili ve görsel bir çalışma olacağından daha kalıcı ve verimli bir sunum yapılacaktır.

Ayrıca gerek duyulduğu taktirde, müşterilerimizi yurtiçi veya yurtdışında makinelerimizin çalıştığı tesisleri gezdirerek, makineler ve üretim prosesleri hakkında fikir edinmelerine ve böylece daha rahat karar vermelerine yardımcı olunmaktadır. Biz Ligno Makine olarak, satıştan teknik servise kadar her aşamada "Mutlak Müşteri Memnuniyeti" prensibiyle çalışmaktayız. Biliyoruz ki en iyi referans memnun müşteridir.

Ayrıca kaliteli ürün üretebilmenin en önemli etkenlerinden birisi de imalat aşamalarında; kullanım yerine göre ve kaliteli hammadde ve malzeme kullanmak kadar, yapılan işin niteliklerine uygun ve kaliteli makine ve ekipmanla teknoloji yoğun çalışmaktır. Tabii tüm bunlarla birlikte kalifiye işgücü istihdamı da kaliteli ve rekabet edebilir ürün üretiminde önemli bir faktördür.