Ademsan Albayrak Makine - Kimdir

Cephe Ulaşım Sistemleri & Cephe Temizlik Makineleri & Elektrikli Asma İskele & Özel Üretim Platformlar & Demir Kesme Makineleri & Demir Bükme Makineleri

Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri sektörünün lider isimlerinden olan şirketimiz, Merkez Ankara fabrikası, İstanbul ofisi, yurt içi ve yurtdışındaki dışı yüzlerce çözüm ortağı ile beraber faaliyetlerini sürdürmektedir. Ademsan Makine; bina bakım makineleri, elektrikli asma iskele, özel üretim platformlar ile Demir Kesme-Bükme makineleri üretim, satış, montaj ve servis hizmetlerini vermektedir. Standart makinelerin yanı sıra, müşteri talepleri doğrultusunda, özel makine ve özel platformlar üretmektedir. Üretilen makinelerin birçoğunu Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türkî Cumhuriyetler… gibi dünya ülkelere ihracat etmektedir. Ademsan Makine; dinamik, genç ve uzman teknik kadrosu, sürekli kendisini geliştiren yapısı, geniş kapasiteli makine parkuru ile hizmet vermektedir.

ÜRETİM ALANLARI

Cephe Ulaşım Sistemleri , Cephe Temizlik Makineleri
Elektrikli Asma İskele , Özel Üretim Platformlar
Demir Kesme Makineleri , Demir Bükme Makineleri

Vizyon - Misyon

Misyonumuz, her zaman en iyi ve kaliteli makineleri, inşaat sektörünün hizmetine sunmak en uygun zamanda çözümler sağlamaktır. Müşterilerimiz için en verimli sonuçları yaratmak, İnşaat sektöründe yenilikçi teknolojileri kullanarak ileri taşımaktır. Vizyonumuz, Cephe Erişim Sistemleri ile Demir Kesme Bükme makineleri sektörüne öncülük etmek; pazara inovatif ürünler sunarak, geleceği inşa etmektir.

Kalite Politikası

Ademsan Makine Koşulsuz müşteri memnuniyeti, kalite odaklı çalışma tarzı ile inşaat sektörüne en kaliteli çözümleri sunmaktadır. Ademsan Makine, üretmiş olduğu tüm makine ve yedek parçaları, hammadde aşamasından teslim anına kadar sıkı test ve kontrollerden geçirmekte ve müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Ulusal ve uluslararası gerekli tüm kalite standartlara uygun üretim yapmaktadır. Tüm makine ve yedek parçalar CNC makine tezgâhları kullanılarak üretilmekte ve büyük bir titizlikle üretimin her aşamasında düzenli kalite kontrolü yapılmaktadır.