Özdöken Tarım Makineleri - Kimdir

Tarım Makinaları İmalatı

1976 yılında kurucusu olan Mehmet DUMAN tarafından Mibzer imalatı ile sanayi çarşısında ufak bir işyerinde tarım sektörüne giren Özdöken Tarım Makineleri, 1985 yılına kadar üretim yapmıştır.

1985 yılında Anonim Şirket olan firmamız, fabrikasını 1. Organize Sanayi Bölgesine taşıdıktan sonra daha geniş işyeri ve daha fazla işçi ile üretimine devam ederek sektöründe sayılı isimler arasına girmiştir.

Şirketimiz 30.000 m² açık alan ve 12,000 m² kapalı alanda kurulu 3 fabrika 100 kadar personeli ile, çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu tarım makinelerini, bilgisayar kontrollü ( C.N.C. ) tezgahlarında modern çağın gerektirdiği hassaslık ve kalite esaslarına uygun olarak üretmektedir.

Daha iyi hizmet vermek amacıyla sürekli kendini yenileyen Özdöken Tarım Makineleri A.Ş. Türkiye’de hep ilklere imza atmış ve en yeni makineleri imal etmiş bir firmadır.

Müşteri memnuniyetini göz önünde tutarak kalitesini ve Özdöken adının verdiği sorumluluklarını taşıyan firmamızın yönetimi şirket ortakları tarafından yapılmakta olup muhasebe, pazarlama ve satış bölümleri yine aynı fabrika binası içerisinde hizmet vermektedir...