HM Sesa - Kimdir

Ekskavatör Satışı

 

İş makinası denince artık akla ilk gelen markalardan biri olan Hyundai'nin Türkiye'de ki başarısı göz dolduruyor. Tabii ki bu başaranın başrol oyuncuları HMF Makina, HMF nin bayileri ve servisleri. Ortak bir zihniyetle hareket eden HMF ailesi Türkiye'nin neresinde olursa olsun canla başla hizmet etmeye devam ediyor.

HMSESA da bu haklı başarıdaki paydaşlardan bir tanesi. HMF Ankara Yetkili Servisi olarak yola çıkan firma bu gün aynı zamanda ciddi satış rakamlarıyla göz dolduruyor. HMSESA 3 ortaklı bir firma ve tüm çalışanları işinin gerçekten ehli olan insanlar.
 

Şirket müdürlerinden Selami ÇALIŞKAN,Erciyes Üniversitesi'nden mezun bir makina mühendisi ve 27 senedir iş makinası sektöründe çalışıyor. Bir çok markada çeşitli görevlerde çalışmış olan ÇALIŞKAN ortağı ve diğer şirket müdür olan Salih POLAT la beraber çalıştıkları iş yerinden ayrılarak 1990'da SESA yı kurarlar. Bu dönemde aralarına Selami ÇALIŞKAN ın kardeşi Semih ÇALIŞKANI da alarak yola koyulurlar. 1990 dan 2004 e kadar SESA olarak iş makinası sektöründe adını, güven ve kaliteye verdiği önemle iyi noktalara taşıyan üç kafadar 2004 ten itibaren HMF Makina Yetkili Servis ve Alt Bayii olarak HMSESA adıyla yola devam ederler. Bu güne gelinceye kadar HMF ailesini en iyi şekilde temsil eden firma, Türkiye nin dörtbir yanına, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak en kısa zamanda cevap verebilmektedir. Ayrıca kova, riper, açılır kapanır kova imalatı da yapan HMSESA her geçen gün daha da büyümektedir.