Betonstar - Kimdir

Beton Pompaları & Beton Dağıtıcısı Üretimi Ve Yedek Parçaları

BETONSTAR; uzun yıllar dünyanın önemli bir Beton Pompası üreticisinin lisansı altında Türkiye’de montaj yaparak, bu konuda uzun yıllar birlikte çalışmış ve 1000 adetin üzerinde Kamyon Üstü Beton Pompası üretimi yapmış; bunların satış, servis ve yedek parça hizmetlerini başarı ile yerine getirmiş olan mühendisler ve teknik personelin birlikte kurdukları %100 Türk sermayesine sahip bir firmadır.

BETONSTAR’ın 55.000 m2’lik alana kurulu İzmir Torbalı Üretim Tesislerinde Türkiye ve Dünya pazarına yönelik Kamyon Üstü Beton Pompaları, Sabit ( çekili tip) Beton Pompaları, Kamyona monte çekili tip beton pompaları ve Tevzi Bomları üretimi yapılmaktadır. Ayrıca aynı bölgede 11 000 m2 lik bir alana kurulu ikinci fabrikasında da çelik işleme işleri yapılmaktadır.

BETONSTAR Satış Sonrası Teknik Hizmetler Departmanı, Türkiye’nin tüm bölgelerine yayılmış olan servis ağı ile 7/24 bütün müşterilerimize en hızlı şekilde satış sonrası servis desteği sağlamaktadır. Betonstar Yedek Parça Departmanı yurtiçi ve yurt dışındaki tüm müşterilere kaliteli yedek parçayı hızlı şekilde uygun fiyatla sunmaktadır. Yeni ürünler, yeni işler ve yeni coğrafyalarla ‘Dünya Markası’ olma yolunda ilerleyen

BETONSTAR MAKİNA bilgi birikimini, üretim tecrübesini, satış ve pazarlama deneyimini

Standart ekipmanları ile yüksek performansı
Rekabetçi fiyatları
Etkin satış sonrası servisi
Geniş ve yeterli yedek parça ve zamanında teslim
12 ay garanti
CE, ISO 9001, GOST-R, U-SEPRO belgeleri

İle tüm dünyaya taşımayı hedeflemektedir.