Hamamcıoğlu - Kimdir

INGERSOLLRAND Basınçlı Hava Kompresörleri | BOBCAT İnşaat Makinaları | DOOSAN Seyyar Dizel Kompresörleri | ClubCar Hizmet Araçları


HAMAMCIOĞLU MÜESSESELERİ TİCARET TÜRK A.Ş.

Hamamcıoğlu Müesseseleri Ticaret Türk A.Ş, 1880 yılında İstanbul'da Ali Hamamcıoğlu tarafından kurulmuştur.

1940'lı yıllarda Bakanlar Kurulu kararı ile ünvanına Türk ismini ilave edilme şerefini ile onurlandırılmış sayılı, köklü ve Türk asıllı şirketlerden biridir.

1946 yılına kadar tarım ve deniz ürünleri ihracatı yapmış ve o tarihlerde Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan'da teşkilatlanmıştır.

1947 yılında, şirketin iş alanı ihracattan ithalata, mal cinsini de tarım/deniz ürünlerinden teknik ekipmanlara kaydırılmıştır. Söz konusu teknik ürünler arasında basınçlı hava ekipmanları, inşaat ve maden makinaları, jeneratörler, hafriyat makinaları, yol inşaatı makinaları, kamyonlar, çekiciler sayılabilir.

İthal edilen tüm ekipmanlar ile ilgili olarak, müşterilere yurt çapında teknik bakım/onarım servisi ve yedek parça desteği sağlanmaktadır.

ORGANİZASYON

MERKEZ

Şirketimiz 1994 yılından beri Orhanlı Tuzla'daki (TEM Otoyolu yanında) 4000 m² kapalı alana sahip modern tesislerinde faaliyet göstermektedir.

ANKARA OFİSİ

Devlet Kuruluşları, inşaat ve maden müteahhitlerinin yoğun bulunduğu bölgede tüm müşterilerimize ve çevre bölgelere Yenimahalle ofisinden hizmet verilmektedir.

İZMİR OFİSİ

1975 yılında tekrar hizmete açılan İzmir ofisimiz şuanda Pınarbaşı'ndan tüm Ege Bölgesine hizmet vermektedir.

ADANA OFİSİ

Temmuz 1985'de tekrar hizmete açılmış olan ofisimiz Irak ve Suriye ile Güney ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine hizmet vermektedir.

ANTALYA OFİSİ

2004 yılından beri faaliyette olan Antalya ofisimiz Türkiye'nin Akdeniz kıyısına hizmet vermektedir.

BÖLGE BAYİLİKLERİ

Yurt çapında vermiş olduğumuz hizmeti desteklemek amacı ile yurt geneline yayılmış bir bayi ağı bulunmaktadır.

TEMSİL EDİLEN FİRMALAR

HAMAMCIOĞLU uzun yıllar boyu tanınmış yabancı firmaları başarı ile temsil etmiştir. Bu firmalar ve çalışma alanları aşağıda sıralanmıştır.

  • INGERSOLL-RAND: Elektrikli Kompresörler, kurutucular, hava filtreleri ve bunların aksesuar ve yedekleri.
  • BOBCAT: Lastik tekerlekli hidrostatik yükleyiciler, trencherler, teleskopik yükleyiciler, back-hoe'lar çeşitli ataşmanları.
  • SULLAIR: Seyyar Hava Kompresörleri.
  • NAVISTAR: Her türlü aplikasyonda kullanılabilecek kamyon ve şasileri. 6x4, 6x6, 4x2, 4x4.

BAĞLI ŞİRKETLER

HAMAK (Hamamcıoğlu Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.)

HAMAK Hamamcıoğlu'na bağlı bir üretim firması olarak 1981 yılında kurulmuştur. 30-2000 kVA güçte TSE belgeli dizel jeneratör üretim kapasitesine sahiptir.

Turyat Turizm Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti.

Turyat Hamamcıoğlu'na bağlı bir turizm firması olarak otel işletmeciliği yapmaktadır.

Splendid Hotel