Pasha - Kimdir

Şap Makinaları | Sıva Makinaları | Çimento-Enjeksiyon Makinaları | Transfer Pompaları | Beton Püskürtme (Shotcrete) Makinaları | Anfo Şarj Makinaları Sarf Malzemeler

PASHA MAKİNE TARİHÇE

PASHA Makine Limited Şirketi bir HETCO A.Ş. iştirakidir. İnşaat makinesi üreticisi olarak 2005 yılında Ankara merkezli olarak hizmet vermeye başlamıştır. Yüksek kaliteli ürünleri ile kısa zaman içinde hem iç hem de dış pazarlarda önemli yer edinmiş, küresel bir marka olmak adına ilk adımlarını da başarı ile atmıştır.

Kısa zamanda kazanmış olduğu büyük başarının ardındaki sır ise, farklı firmalar adı altında inşaat sektöründe müteahhit ve alt müteahhit firma olarak, uzun yıllar harcanarak edinilen saha tecrübelerinin makine üretimi ile kusursuzca birleştirilmesidir. Geçmişin birikimleri ve kapasiteli çalışanları ile hedeflerine hızlı ama sağlam adımlar ile ulaşmaktadır.

Bugün yüksek dünya standartlarında üretim yapan ve ürün sunan PASHA Makine Ltd. Şti., Türkiye ve Dünya inşaat sektörüne ekonomik ve teknolojik katkılar sağlamakta ve müteahhit ve alt müteahhit firmalara saha gelişimi, enerji tasarrufu, zaman tasarrufu, yüksek kalite ve yüksek verimlilik erişimi konularında pratik çözümler sunmaktadır. Tecrübeli ve hevesli genç AR-GE takımı ve kendini işine adamış çalışanları ile de, aynı amaç için birbirine inanarak ve sağlam bağlar kurarak yenilikçi plan ve projelerin peşinden koşmaktadır. "Güvenilir Ortağınız" ilkesinin içinde de saklı olduğu gibi PASHA Makine en kaliteli üretim için bütün olanaklarını ve en iyi müşteri hizmeti için de bütün gücünü ortaya koymaktadır. 

PASHA MAKİNE ÜRÜNLERİ

İnşaat sektöründe tercih edilme oranları her yeni gün artan ürünleri kategoriler  halinde aşağıdaki gibi listelenebilir :

Sabit Beton Pompaları
Püskürtme Beton (Shotcrete) Robotları
Püskürtme Beton (Shotcrete) Makineleri
Çimento-Enjeksiyon Makineleri
Beton ve Enjeksiyon Santralleri
Tünel Tipi Beton Mikser ve Pompaları
ATEX sertifikalı EX-Proof beton ve harç makineleri
Şap Makineleri
Sıva Makineleri
Transfer Pompaları
Anfo Şarj Makineleri
Sarf Malzemeler

KALİTE GÜVENCESİ

Kuruluş kalite güvence sistemleri kurma başarısını göstermiştir. Her bir ürün kullanıcısına ulaşmadan önce çeşitli fonksiyon testlerinden geçirilerek birtakım performans kontrolüne tabi tutulur. Ayrıca her ürünün teslimatı uzman teknisyenleri tarafından gerçekleştirilir ve ürün kurulumu ile tanıtımı bizzat kendileri tarafından yapılır. Bu şekilde ürün hakkında bilgilendirilen kullanıcı uzun vadede makine kullanımı ile ilgili en az seviyede zorluk yaşar ve makineden da en yüksek seviyede verim elde eder. Kuruluş her zaman ve her koşulda ürün ve müşterilerinin arkasındadır.

Ürünlerin tamamı ayrıca aşağıdaki kalite belgeleri ile de ödüllendirilmiştir :

Son kelimeler olarak ;

Kuruluşun ilk gününden beri, müteahhit ve alt müteahhitlere yüksek kalite makine, sistem ve materyalleri makul fiyatlar ve arkasında duran iyi oturmuş mühendislik ile sunarak, Türkiye ve Dünya inşaat sektörünün standartlarını sürekli olarak yükseltmeyi amaçlamıştır.

"Geçen bütün seneler boyunca, bu amaç uğrunda hizmet etmekten hiç yorulmadık ve müşterilerimizin bize olan güvenlerini hissettiğimiz sürece de yorulmayacağız."