Yıldızpak Makina - Kimdir

Ambalaj ve Paketleme Makinaları, Shrink Ambalaj Makinaları, Sürekli Kesim Shrink Ambalaj Makinası, Polietilen Shrink Ambalaj Makinası, Parke Paketleme Makinası İmalatı ve Satışı

Şirket Profilimiz   

Yıldızpak Makine Plastik İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. 1990 yılında Sn. İhsan ORHAN tarafından kurulmuş olup, Shrink Ambalaj Makinaları imalatı yapmaktadır ve  2’nci kuşak gençler devralmaya başladı. Konusunda uzman ve tecrübeli personeli ile cnc punch tezgahı , cnc torna, freze, giyotin makas, cnc abkant, 120 tonluk perfore makineleri ile tecrübesine güvenmekte ve ülke sanayisine hizmet etmektedir.

Üretim, satış, pazarlama, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini müşteri odaklı oluşturan, dinamik ve tecrübeli kadrosuyla, kaliteyi arzulayan firmamız, yeniliğe açık yapısıyla müşterilerine en iyi imkanları sunmayı amaç edinmiştir. İş hayatındaki olumsuzluklara rağmen sosyal sorumluğu ön planda tutan firmamız, uluslararası kuruluşlardan aldığı takdirle doğru yolda olduğunu ispatlamıştır.

Kuruluşumuzdan günümüze  sürekli olarak kendini geliştirerek, üretimini yaptığı Shrink Ambalaj Makineleri, Poliolefin Shrink Film İthalatı ve Delikli Sac İmalatı ile müşterilerine kalite sunmayı hedefleyen Yıldızpak Makine  Türkiye ve Dünya çapında kendi alanında ilklere imza atmayı başarmış ve kanıtlamış alanında öncü ve söz sahibi bir firmadır. Bu yenilikçi ve esnek mühendislik yapısı sayesinde gelen talepler doğrultusunda müşterilerine standart ve özel makineler sunabilmektedir.

Misyon ve Vizyonumuz

Yeni üretim ve yönetim teknikleri konusunda sürekli eğitilen dinamik bir kadro, üretimin en yüksek kalite standardına uygun olmasını sağlarken, en modern kalite kontrol yöntemlerini titizlikle uygulamaktadır. Müşteri hizmetleri ve satış sonrası hizmetleri firma için üretim kalitesi kadar önemli bir başka olgudur. Bu yüzden de siparişten teslimata kadar geçen sürede müşteri isteklerine büyük özen gösterilir.