Urmak - Kimdir

Ambalaj Makinaları İmalatı

1974 yılında kurulan Urmak ambalaj makinaları kurulduğu yılından  günümüze kadar ambalaj sektöründe faaliyet göstermektedir. Türkiye’ de ilk kez manuel plastik ve polyester çember makinaları imalatı Urmak ambalaj tarafından yapılmıştır.

Ambalaj sektöründe kullanılan çeşitli çember ve şeritler için çember taşıma arabaları imalatı yapan Urmak ambalaj imal ettiği ürünleri Avrupa Amerika ve Ortdadoğu ülkelerine ihraç etmektedir.

Urmak ambalaj 40 yıldır ambalaj sektöründe büyüyerek kaliteli ürünleri ile dünya pazarında  birçok ülke tarafından tanınan güvenilir bir marka olma yolunda ilerlemektedir.

2013 yılında yeni fabrikasına taşınan urmak ambalaj 3000m2 kapalı olmak üzerine  toplam 4000m2 ürünlerini imal etmektedir.

Vizyonumuz

Ambalaj sektöründeki yenilikleri yakından takip etmek sektörümüzle ilgili olan yurt dışı ve yurt içi fuarlara katılımcı olarak bulunmak sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen çevre dostu üretimde bulunmak ve bunun sürekliliğini sağlamak.

Misyonumuz

40 yıldır ambalaj sektöründe büyüyerek faaliyet gösteren firmamız dünya pazarında kaliteli ürünleri ile marka olma yolunda sağlam adımlara ilerlemektedir zamanında teslimat hasarsız teslimat kaliteli üretim düzenli stok bizim sürekliliğimizin ifadesir.