Best Makina - Kimdir

Isı Cam Makinaları İmalatı | Cam Yikama Makinası | Otomatik Çita Kesim Makinası | Servo Panel Presli Otomatik Yıkama Hattı | Yatay Butil Makinası | Nem Alici Dolum Makinası | Pnömatik Panel Presli Otomatik Yikama Hattı | Dikey Butil Makinası | Otomatik Çita Bükme Makinası | Rulo Presli Yıkama Hattı | Butil Makinası | Nem Alici Dolum Makinası | Butil Makinası Hotmelt Makinası | Döner Sehpa | Macun Pompaları İmalatı

Kurucumuz Aydın Şardan cam işleme makinaları sektöründeki çalışmalarına ilk olarak 1985 yılında Avrupa’da imal edilen makinaların Türkiye’deki servis faaliyetlerini yürüterek başlamış ve Türkiye’nin ilk yerli formalı rodaj ve bizote makinasını imal etmiştir.

1985 yılından 1999 yılına kadar geçen süre içerisinde mevcut makinaların eksikliklerini görüp müşteri isteklerini yerinde inceleyen Aydın Şardan kendi tasarımlarını oluşturmuştur.

Ayrıca aynı yılarda elli adet formalı rodaj ve bizote makinası imal edilmiştir.

1999 yılına gelindiğinde sektördeki tecrübesini metal işleme tecrübesi ile birleştiren Aydın Şardan Best Makina ’yı kurdu.

25 m2 ‘ lik bir dükkanda faaliyetlerine başlayan Best Makina günden güne kadrosunu ve kapasitesini artırmıştır.

2004 yılında doğrudan ve bayileri vasıtasıyla yaptığı ihracatlarla yurtdışına açılan Best Makina, kendisine özellikle çift cam makinalarında Avrupa pazarını hedef seçmiştir.

2004 yılı sonu itibarı ile ISO9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi’ni kurmuş ve hala başarı ile uygulamakta olan Best Makina CE akreditasyonu ile Avrupa’da Almanya, İngiltere, Portekiz, Bulgaristan, Romanya’ya;doğu bloğu ülkelerinde Moldova,Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Ermenistan’a; Ortadoğu ülkelerinde Suriye ve Katar’a ihracat yapmış bulunmaktadır.

2006 yılında UKR-CEPRO ve GOST-R sertifikalarını aldık.2006 yılı içerisinde fabrika binasını taşıyan Best Makina; imalat alanını 2500 m2 lik bir alana çıkararak üretim kapasitesini de 2 katına çıkarmıştır.

Ayrıca ürün grubuna CAM YIKAMA MAKİNESİ & PRES HATLARINI ve diğer yardımcı makineleri de ilave ederek müşterilerinin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamak için bir adım daha atmıştır.2006 yılı içerisinde fabrika binasını taşıyan Best Makina; imalat alanını 2500 m2 lik bir alana çıkararak üretim kapasitesini de 2 katına çıkarmıştır.

Ayrıca ürün grubuna CAM YIKAMA MAKİNESİ & PRES HATLARINI ve diğer yardımcı makineleri de ilave ederek müşterilerinin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamak için bir adım daha atmıştır.

2008 yılında Best Makina orta ve büyük olmayan işletmeleri göze alarak profesyonel hatların yanında daha düşük kapasitesi olan ekonomik makinaların üretimini başlamış, ürün grubu yelpazesini genişletmiştir.

Panel presli otomatik yıkama hattı, rulo presli yıkama hattı, cam yıkama makinası, hotmelt makinası ve ekonomik yardımcı ekipmanları aynı kaliteyı koruyarak ürün grubuna dahil edilmiştir.

Bugünkü Best Makina yaklaşık 100 kişi çalışanlar olan, yedek parçaların % 80’ nini CNC makinalarında kendi bünyesinde üreten sürekli büyüyen bir firmadır.  

Fabrika alanında İstanbul’un Anadolu yakasında en büyük boyama sonrası fırın ve otomatik saç kesim-büküm makinaları bulunmaktadır.

Elektrik ve elektronik aksamları, pompa, hortum, zincir ve diğer benzer parçaları en sağlam ve tanınmış SIEMENS, LG, BONFİGLİOLİ, LOWARA, PARKER, LENGRİS, VOLVO, ELATECH, BOSCH-REXROTH, GRACO gibi firmalardan temin edilip, ürünümüz kalitesini her yönden ıspatlamaktadır.

Uzun yıllar müşterilerimizin memnuniyetini sağlayan ve Best Makina’nın gururu olan çift kompenantlı hidrolik macun pompaları ve butil makinaları artık sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük bir ün kazanmışlardır.