Kmak Makina - Kimdir

Otomotiv Servis Ekipmanları, Jant Düzeltme Makineleri, Lastik Sökme Makinaları, Araç Liftleri, Jenaratör, Kompresör, Balans Makinaları, Lastik Kaynak Makinaları İmalatı ve Satışı

K-MAK OTOMOTİV SANAYİ HAKKINDA 

K-MAK Türkiye ‘de üretim faaliyetleri yürüten ve üretim faaliyetlerinin büyük bölümü ihracat ağırlıklı olan bir sanayi üretim kuruluşudur. Ağırlıklı üretimi Jant Düzeltme Makinaları, Lastik ve Otomotiv  Ekipmanlarıdır.1929 yıllında kaynakçılık, tesviye ve tamir işleri dalında Tamiş adıyla kurulan K-MAK, 50 ‘li yıllarda adıyla kovan ve dingil imalatı ile gelişimini sürdürmüş, 90 ‘lı yıllarda servis ekipmanları üretimine başlamıştır.83 yıllık tecrübesiyle, K-MAK Türkiyenin dalında en eski şirketlerinden biridir ve dünden gelen bilgi birikimi ve tecrübesini bu günün teknolojileri ile pekiştirerek iyi tasarlanmış ve dizayn edilmiş,   kaliteli ekipmanlar üretmektedir.

K-MAK, Otomotiv Servis Ekipmanları, Lastik Sökme Makinaları, Jant Düzeltme Makinaları imalatı ve satışı yapmaktadır.

Satışlardaki önemli gelişmenin sebebi, ürünlerden ve pazarlamadaki profesyonel çalışmalardan kaynaklanmaktadır. K-MAK bünyesinde yürütülen operasyonlarda bölümlere ve şirketlere bölünmüştür, her bölüm kendi operasyonlarından sorumludur.

BUGÜN VE GELECEK

Yaşamı esnasında, K-MAK altyapısına önemli yatırımlar yapmıştır , üretim tesislerini genişletmekte, AR-GE ve Kalite Kontrol Sistemini geliştirmekte, operasyonlarda tamamiyle bilgisayarlaşmaktadır.

Elbette yapılan yatırımlar şirketin modernleşmesinde en değerli rolü üstlenmiştir: çalışanları kendi mesleklerini, kişiliklerini ve tecrübelerini uluslar arası üretim alanlarında geliştirmekte ve uzmanlaşmaktadır.

Temel üretim programına son bir kaç yılda bir çok ürün eklenmiştir. Bir çok ürün tekrar dizayn edilmiş ve mühendisliği geliştirilmiştir. Satış programları sürekli güncelleme ve rekabet odaklı yürütülmektedir.

Bugün K-MAK: - Uluslar arası alanda farklı şirketlerle ve büyük distribütörlerle 60 ülkede faaliyetlerini sürdürmektedir. – Üretimlerini Türkiyede 5.000 m2 kapalı alanda,  2 farklı üretim tesisinde gerçekleştirmektedir. – Milyonlarca USD ‘lik cürosu ile sürekli büyümektedir, – Ileri yönetim sistemleri ve sürekli güncellenen üretim teknolojileri kullanmaktadır, – Müşteri memnuniyetine ve sürekli iyileştirme odaklı geniş üretim programına sahiptir.Üretim fabrikaları Türkiye ‘nin kuzeyinde en sanayileşmiş bölge olan, İstanbul ve Ankara arasındaki Adapazarı ‘ndadır.

Temel fabrika,  3.400m2  kapalı alanda tek bölümden oluşan ve içinde tüm yönetim bölümünün yer aldığı binadadır. Ayrıca pazarlama, dış ticaret ve satış genel yönetimi fabrikadanın yanındaki ayrı binada yer almaktadır.

K-MAK üretim programı aşağıda belirtilen ürünlerden oluşmaktadır: - Jant Düzeltme Makineleri – Lift Makineleri – Lastik servis Makineleri – Kaynak Makineleri – Diğer garaj ve servis Makineleri

 Geniş ürün portföyünde  K-MAK çeşitli ülkelerdeki üretim partnerleri ile birlikte hızla gelişmekte ve büyümektedir. Ortak üretim ve satış faaliyetleri yürütülen ülkeler  İtalya, Fransa, İngiltere, İskandinavya, Amerika Birleşik Devletleri, Asya, Hindistan, Latin Amerika ‘dır.

JANT DÜZELTME EKiPMANLARI ÜRETiMi

 K-MAK programında 10 değişik modelde jant düzeltme ekipmanı yer almaktadır: manuel el pompalı,  elektro mekanik ve hidrolik çalışan, tornalı ve tornasız, özel aparatlarıyla profesyonel tip, lastik sökme takma ile kombine, bilgisayarlı otomatik, motosiklet için, kamyon otobüs grubu ve dahası…

LASTiK SERViS EKiPMANLARI ÜRETiMi

 K-MAK şu an 7 model binek, ağır hizmet, iş makinası lastik sökme takma ekipmanı,  2 model lastik kaynak ekipmanı, platform lift ( pnömatik), şoklama tüpleri üretmektedir.
Üretimi sürdürülen diğer servis ekipmanları : kaynak makinaları, makas kavis verme makinası, kampana ve disk tornası, hidrolik preslerdir. Yarın K-MAK …daha büyük ve daha iyisi olacaktır…