Ünkardeş Makina - Kimdir

Mermer İşleme Makinaları Seramik Porselen Makinaları, Seramik Porselen Kesme Makinaları, Seramik Porselen Ebatlama Makineleri, Mermer Kesim Makinaları, Mermer Ebatlama Makinaları, Mermer Kalibre Makinası İmalatı ve Satışı

Ünkardeş Mermer İşleme Makinaları Endüstrisi

Ünkardeş Makina, Mermer makineleri sektöründe 30 senelik deneyimle, uzmanlaşan kadromuzla siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Uzun bir süredir üretmiş olduğumuz ürünler hem Avrupa'nın hem Asya'nın hemde Türkiye'nin dört bir yanında en iyi şekilde hizmet vermekte olup satış sonrası teknik servis desteğimiz devam etmektedir.

Tecrübemiz, kalitemiz ve kusursuz hizmetimiz ile sorunsuz bir üretim hattı kurma imkanı sadece sizin onayınızı bekliyor.

Ünkardeş Makina, Seramik Porselen Kesme Makinaları, Mermer Kesim Makinaları, Mermer Kalibre Makinası İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

Ürün sattığı her müşterisine yılın her günü hızlı bir şekilde teknik destek veren ekibimiz ile sadece ürün satmakla kalmayıp, sattığmız makinaların arkasında durabilen bir kurum özelliğini de yansıtıyoruz.

Böylece hem satış, hem de satış sonrası hizmetleri ile sektörün öncüsü, fark edilir bir kalite politikası izleyerek yolumuza devam ediyoruz.

Siz değerli müsterilerimiz talep ve istekleri doğrultusunda özel işlemler yapmaktayız.

Türkiye’nin ilk Taraklama makine üreticisi olmak ile sektörde iddamızı sürdürmekteyiz. Geniş ürün yelpazemiz ile bir çok mermer makinalarını bulabileceğiniz ve tek bir yerden temin edebiliceğiniz makinaları sizlere sunmaktayız.

Firmamız 40 çeşitten fazla makina üretimi yapmaktadır. Bunlardan Bazıları; Köprü Kesme, Köprü Cila, Taraklama, Balık Sırtı Profil, CNC Router Memer İşleme,En Ebatlama, Dekoratif Taş Kırma, Pah, Mucarta ve Kafa Kesme Makinelerı yapmaktadır.

Türkiye'de öncü olan firmamız devamlı üretimi ile kalite ve teknolojiyi sizlere sunmaktan gurur duyar.

Misyonumuz;

  • Dinamik bir ekip çalışması ile hızlı , yüksek standartlı ve kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak,
  • Müşterilerimize ve çalışanlarımıza verilen sözleri tutmak ve onlara karşı şeffaf ve dürüst davranmak.
  • Yapacağımız işlerde yenilikçi, öngörülü, yatırımcı, atak ve kararlı olmak.

Vizyonumuz;

Türkiye ve uluslararası platformlarda, faaliyette bulunduğumuz alanda her zaman öncü konumunda olmak; istikrarlı büyüme ve değer yaratımı ile mermer makine sektörünün tartışmasız lideri haline gelmek.