CAS Turkey - Kimdir

Elektronik Terazi Üreticisi

Kurumsal

CAS Elektronik San. Ve Tic. A.Ş. %99 ana hissedarı CAS Corporation olan 1992 yılında kurulmuştur. CAS Elektronik A.Ş. CAS markalı cihazların pazarlama, üretim, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini yürütmektedir. Sürekli gelişimi ve müşterilerine en kaliteli ürün ve hizmetlerin sunulmasını amaçlayan CAS Elektronik, Türkiye tartım sektöründe piyasaya sunduğu tüm ürün guruplarında lider marka olarak yer almayı hedeflemektedir. CAS firmasının hedefi global vizyonu doğrultusunda pazarda lider konuma yükselmektir.

Vizyon, Misyon Ve Değerler

Vizyonumuz, müşterilerini en çok memnun eden ve ilk tercih edilen lider marka olmak. Misyonumuz, Türkiye tartım pazarında 1 numaraya yükselmek ve tüm paydaşlarımıza değer yaratmak.

CULTURIZINGGLOBALCAS !

Tartımda Kesin Çözüm

CAS Corporation, uluslararası bir şirkettir. Genel merkezi Güney Kore'de bulunmakla birlikte, Güney Kore, Çin, Türkiye de ve imalat tesisleri bulunmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan, Rusya, Almanya, Polonya, Fransa, Hindistan, Pakistan, Vietnam, Bangladeş, Avustralya, Yeni Zelanda, Türkiye ve Çin'de işletme tesislerine sahiptir. Dünyanın 100'ü aşkın ülkesine ihracat yapmaktadır. Satış, servis ve teknik desteği ile her zaman müşterilerinin tartım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı kendine amaç edinmiştir. Tüm bunlar, CAS'ın tam müşteri memnuniyetini sağlama hedefinin önemli bir parçasıdır.

CAS'ın Tartım Sektöründeki Yeri

Türkiye'de 1992 yılında faaliyete baslayan CAS Elektronik San. ve Tic. A.Ş. Tartım sektöründe geniş ürün portföyü ile farklı ihtiyaçlara yanıt verebilecek her türlü ürün, çözüm ve eğitimi sağlamaktadır. CAS A.Ş., yurdun birçok ilinde bulunan bayi ve servis ağı sayesinde tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde oluşturulmuş yaygın dağıtım kanalı ile ürünlerinin satışını yapmaktadır. 1500'ü aşkın bayi, servis ve müşterisine ürünler ile ilgili eğitimler de dahil olmak üzere tüm hizmetleri sunmaktadır. CAS A.Ş. tarafından bünyesinde bulundurulan bilgili ve deneyimli işgücü ile yüzlerce farklı ürün, hakkında teknik bilgi, pazarlama danışmanlığı ve satış kanallarını başarıyla yürütmektedir.

Satış Organizasyonu ve Dağıtım Ağı

CAS A.Ş., kurduğu güçlü dağıtım kanalları aracılığı ile ürünlerini kullanıcılara ulaştırmaktadır. CAS A.Ş. bu dağıtım kanalları sayesinde her türlü Proje için ürün tedarik eden Sistem Sağlayıcıları, ürün tedarikinde artı değer yaratan iş ortakları ve bireysel kullanıcılara yönelik ürün satışında 1500'i aşkın bayi ve servis ile çalışmaktadır.


Pazarlama Departmanı

CAS A.Ş., pazarlama faaliyetlerini, gerek bayilerle ve gerekse nihai tüketicilerle yüz yüze iletişim kurmak felsefesini yürüterek sürdürmektedir. Pazarlama ekibinin periyodik ziyaretleri ile, proje ve ürünler konusunda iş ortaklarını güncel bilgiler ile donatmaktadır. İş ortaklarımıza piyasa koşulları içinde en hızlı bilgiyi ve ürünü en uygun fiyat ve teslimat koşulları ile ulaştırmaktır.

Artı Değer Çözümler

CAS, gerek satış öncesinde uzman kadrosu ile müşterinin ihtiyaçlarına en uygun sistem ve ürünün tespiti, gerekse satış sonrasında verilen teknik destek ve eğitim hizmetleri ile müşterilere çözümler sunmaktadır.

CAS A.Ş., tartım sektöründe yer aldığı günden bu yana, sunduğu hizmet kalitesini bütün ürünleri için aynı standartta sürdürmektedir. Bu sayede CAS, müşterilerine yalnızca ürün değil, ihtiyaçlara en uygun çözümler, eğitim ve destek gibi hizmetleri de sunarak büyük bir katma değer sağlamaktadır.