Yüksel Tarım - Kimdir

Tarım Makinaları İmalatı

KAZANILMIŞ GÜVEN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN SONUCUDUR

Yüksel Tarım; 5 kardeş tarafından 1978 yılında kurulmuş, yarım asra gem vuran tecrübesiyle tarım makinaları sektöründe tüketicisine güven ve memnuniyeti sağlamıştır. Sektöre emin adımlarla devam etmek için 12.500 m2 kapalı, 10.000 m2 açık alanı olan fabrikasında sizlere daha iyi hizmet verebilmenin gururunu yaşamaktadır. 

Kuruluşundan bugüne kadar vazgeçilmez ilkeleri olan kalite, istikrar, güven ve dürüstlükten hiçbir ödün vermeden hizmet anlayışına devam etmektedir. 

2. kuşağını yaşamakta olan şirketimiz tecrübesini genç ve dinamik kadrosuyla birleştirmiş olup farklı yaklaşımlar ve müşteri odaklı çözümler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Sektöründe sürekli yapmakta olduğu atılım ve yatırımlarla Kalite Politikasında gösterdiği istikrar ve Avrupa Standartlarına uygun tesisiyle hem kendi sektöründe çığır açmış hem de yapılacak yeniliklere öncü olmuştur. 

Benimsemiş olduğu değerlerinden taviz vermeden İnovasyon ve Ar-Ge çalışmalarıyla sürekli gelişerek büyümeyi hedef edinen firmamız; piyasasındaki yerini sağlamlaştırarak, Türkiye ve tüm Dünyadaki servis ağını her geçen gün artırmaktadır.

Vizyon ve Misyon

ÜRÜNÜMÜZÜN KALİTESİ KONTROL ALTINDA

TSE ve CE belgelerine sahip işletmemizde Avrupa normlarına uygun kalite standartları içerisinde üretimimizi gerçekleştiriyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışla taviz vermeden, eğitimli ve uzman personelimiz ile geçerli metot ve en gelişmiş cihazları kullanarak en verimli ürünleri üretme çabası içindeyiz.

FABRİKA ÜRETİMİNDEN TARLAYA

Gelişmek ve yenilenmek bir duruş meselesidir. Para kazanmak ise bunun doğal bir sonucudur. Kimi zaman işler hesaplandığı gibi gitmez, zarara da göğüs germek gerekir. Zarar ederken bile hedefiniz şaşmıyorsa, temel ilkeleriniz tavizsiz hayat buluyorsa, bilançolara yansıyanın aksine karınız büyüktür. Gayemiz siz müşterilerimizin memnuniyetidir.