Tuna Makina - Kimdir

Kuruyemiş Makinaları İmalatı

FİRMA PROFİLİ

Firmamız Tuna Makina olarak her ne kadar 2006 yılında faaliyete başladıysa da aslında bu sektörde 1986 yılından beri varız. Yani firmamızın temelleri 25 yıllık bir geçmişe, bilgi ve birikime sahip.
Ağırlıklı olarak gıda sektöründe kullanılan makina paktı imalatı yapıyoruz gibi görünse de firmamız, ağır veya hafif her türlü makina imalatını yapabilecek kapasiteye sahiptir.
İşinin uzmanı personeller, en son teknolojiye sahip gelişmiş makina paktı ve 25 yıllık tecrübenin bize kazandırdığı birikimle sizin istediğiniz malzemelerden sizin istediğiniz işlevlere sahip makinalara sahip olmak için bilmeniz gereken bir şey daha var.”size en zor gelen şeyler bizim için çok kolaydır .

Misyonumuz:

Teknoloji insanları mutlu etmeli, hayatını kolaylaştırmalı, çevreyi bozmamalı, ses ve görüntü kirliliği oluşturmamalı. Az enerji ile çok iş yapmalı, çabuk demode olmamalı, mofiye edilebilmelidir.

Vizyonumuz:

Müşteri odaklı karşılıklı güven esasına dayalı üretim modeli tahsis ederek müşteri memnuniyeti ile birlikte, süreklilik, sağlamlık ve proplemleri karşılıklı çözmek.