Bilgili Makina - Kimdir

Flexo Baskı Makinaları İmalatı

Bilgili Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti. 1958 yılından bugüne plastik sektörüne hizmet vermektedir.

Plastik Makina imalatına Türkiye'de ilk olarak Flekso Baskı Makinası' nı üreterek girmiş ve bir ilki gerçekleştirmiştir.

2000 senesinde sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yan sanayi olarak Teknomak Plastik Makina San. Tic. Ltd. Şti.'ni kurarak , Perfore Makinası ve Dilimleme Makinası gibi yeni ürünler de üretmeye başlamıştır.

Sektörde ilk olmanın ayrıcalığını yaşayan Bilgili, konusunda uzman ve dinamik kadrosu ile gelişen ve değişen teknolojinin tüm yeniliklerini yakından takip ederek, müşterilerine daima en iyi hizmeti sunma çabası içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Bilgili Makina her daim ticari ahlaka önem veren, toplumun değerlerine özen gösteren dürüst bir hizmet anlayışına sahip olmuştur.

Üretiminin çoğunu iç piyasaya veren firmamız başlıca; Bulgaristan, Romanya, Rusya Federasyonu, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, İran, Suudi Arabistan, İsrail, Cezayir, Kamerun, Sudan, KKTC ve İngiltere … gibi bir çok ülkeye ihracat yapmaktadır.

Şirketimiz üretimin her aşamasında gösterdiği titizlik sonucunda müşterilerin memnuniyeti ile başarı trendini her yıl daha da arttırmaktadır.

Amacımız her gelecekte kalitesi, servisi ve yeni ürünleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunarak bir dünya markası olmaktır…

Vizyonumuz

Yarım asırlık tecrübe ve bilgi birikimimizle, hizmet verdiğimiz firmalar için, etkin çözümler üreten lider firma olmak

Misyonumuz

Müşteri memnuniyetine odaklanarak, hizmet verdiğimiz firmalar için son teknoloji ürünlerimiz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyatımızla, müşterilerimize sunmak.