Açımak Makina - Kimdir

Metal İşleme Makinaları, Boru Kesme Makinaları, Profil Delme Makinaları, Boru Delme Makinaları, Profil Uç Kaplama Makinaları, Firkete Makinaları, Kayar Kapı Kızakları Delme Makinaları Üretimi ve Satışı

Açımak Makina

Açımak Makina San. Tic. Ltd. Şti. 1998 yılında Bursa'da kurulmuştur. Kurulduğu yıllarda otomotiv sektörüne özel makine ve ekipman tasarlayıp üreten firmamız bu sektöre ağırlıklı olarak boru ve profil işleme makinaları yapmaya başlamıştır. 

 Bu alanda edindiği tecrübeyi kullanarak endüstriyel ürünlerin imalatına yönelik de makinalar üretmeye başlayan Açımak Makina 2000 li yılların ortalarına doğru genel amaçlı Boru Delme Makinaları ve Profil Delme Makinaları alanında uzmanlaşmaya başlamıştır.

2000 li yılların sonlarına doğru alanında iyice uzmanlaşan ve markalaşan firmamız Profil Boru Makinası ve Profil Delme Makinası üretimi konusunda Türkiye'deki en tecrübeli ve en büyük kuruluştur.

Her zaman teknolojik gelişmelere ve yeniliklere açık olan firmamız; standard makinaların yanında müşteri ihtiyaçlarına yönelik özel tasarım   makine imalatına da devam etmekte olup, Boru ve Profil Kesme Makinaları, Boru ve Profil Form Verme Makinaları, Boru ve Profil Uç Şekillendirme Makinaları ve benzeri özel makinalar ile müşterilerine çözüm ortağı olmayı sürdürmektedir.