Güzel Makina - Kimdir

Gofret Ve Çikolata Makinaları İmalatı

Vizyon & Misyon

Ayrıca belirlemiş olduğumuz bu vizyon çerçevesinde müşterilerimize, çalışanlarımıza, ülkemize kaynak ve değer yaratan örnek bir kuruluş olmayı kendimize MİSYON edindik.Müşteri memnuniyetini, sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bir anlayışla sektöründe lider bir kuruluş olmayı kendine VİZYON edinmiştir.

ÜRETİM

Zengin ve yüksek teknolojiye sahip makina parkı ve deneyimli teknik personeli ile üretim gerçekleşmekte, üretim aşamaları bilgisayar destekli olarak üç boyutlu ortamda hazırlanan teknik resimlerle yürütülmekte, dolayısıyla tüm ürünlerin belirlenen standartlarda üretimi sağlanmaktadır. Çeşitli birimlerle üretimi tamamlanan parçalar son olarak montaj hattına gelerek kalite kontrol bölümüne teslim edilmektedir.

KALİTE KONTROL

– Müşterilerin, çalışanların ve toplumun; ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanması
– Güvenilir veuzun vadede dayanıklı ürünler
– Düşük bakım ve onarım masrafları, asgari yakıt tüketimi Kalite Hedeflerimiz:
– Kurumsal ve teknolojik yenilikler yapmak
– Maliyetleri düşürmek
– Ürün güvenliğini sürekli kılmak
– Müşteri memnuniyetini artırmak
– Birlikte gelişme kültürü geliştirmek

AR-GE

Bu doğrultuda mühendislik gücü artırılmış insan kaynağına yatırımlar yapılmış ve işbirlikleri oluşturulmuştur. Bu yatırımların sonucunda kendi ürünlerini tasarlayabilme, üretebilme ve genişleyen pazar olanaklarından yararlanabilme imkanlarına kavuşulmuştur. Yürütülen Ar-Ge çalışmaları doğrudan ürünler ile ilgilidir ve çıktıları rekabette farklılık gösteren çalışmalardır. Dünya standartlarında teknoloji ve ürün geliştirme çalışmalarının yürütüldüğü güzel makinanın´ın Ar-Ge gündemini oluşturan unsurlar;
– Teknolojiye öncülük etmek
– Gıda sektörüne yeni ürünler kazandırmak
– Yeni fikirler ve tüketici talepleri doğrultusunda ürün güncelleştirmelerini gerçekleştirmek
– Ürünlerde daha uygun maliyet ve yüksek kalite