Tekyatağanlı Tarım - Kimdir

Tarım Makinaları, Mısır Silaj Makinası, Ot Toplama Tırmığı, Çayır Biçme Makinası, Rotovatör, Toprak Frezesi, İmalatı ve Satışı

Tekyatağanlı Tarım Makineleri San. Ve Tic. A.Ş.

1975 yılında İbrahim Gümüş tarafından kurulmuştur. 43 yıldır tarım makineleri üretimini yapmaktadır. İleri derecede teknoloji imkanlarıyla ülkemizin teknolojisine katkıda bulunmakla beraber bir çok işçinin de istihdamı için iş fırsatları sunmaktadır. 50 den fazla üretim personelinin bulunduğu şirkette dört ana dalda olmak üzere 50 çeşit tarım makinesi üretilmektedir.

Şirketimiz yurtiçi pazarlara hitap etmesinin yanı sıra, yurtdışı pazarlara da açılarak 1994’den beri Konya ihracatına geniş katkıda bulunmaktadır. Yüksek kalite anlayışıyla ve rekabetçi fiyatlarıyla dünya pazarı arenasında önemli yere sahip olan şirketimiz, dünya’nın her tarafına ihracat yapmağa devam etmektedir. Ağırlıklı olarak ihracat yaptığı bölgeler şöyledir; Latın Amerika, Doğu Avrupa, Balkanlar, Uzak Doğu,Ortadoğu, Doğu Afrika, Kuzey Afrika. Şirketimiz sadece ihracatla yetinmeyip, aynı zamanda yeni gelişmekte olan bu ülkelere KnowHow projeleri kapsamında teknoloji transferi de yapmaktadır. Nitekim şirketimizin bir şubesi de Kazakistan’da faaliyet göstermektedir.

Yarım asırdır faaliyet gösteren şirketimizin amacı müşterilerinin taleplerini yerine getirerek onlara kaliteli, Türkiye ve Dünya standartlarına uygun ürünler üretmektir. Sadece ürünlerin satışıyla kalmayıp sahada çiftçilerimizle omuz omuza yürüyen ve gerektiği zaman ve gerektiği yerde çiftçilerimizin hizmetine koşan satış sonrası destek ekibimiz de bulunmaktadır. Bu hizmetin karşılığı olarak şirketimiz Tarım Kredi Kooperatifleri ve Pancar Kooperatifleri ile de işbirliği içerisinde çiftçilerinin taleplerini karşılayarak güven ve mutluluk vermektedir.

Misyon

Çalışanlarınızın yetkinliklerini geliştirerek kişisel potansiyeli ortaya çıkartmak, iş yapma ve ilişki biçimlerini hedef ve stratejilerinizle uyumlu hale getirmek ve bunların hayata geçmesini sağlayacak sistemler kurmak, kurumsal performansa katkıda bulunmak için farklılık yaratan, ölçülebilir ürün ve hizmetlerimizle, sizi geleceğe hazırlamak için omuz omuza çalışan çözüm ortağınız olmak, tarımın ilerlemesi ve refahı için teknik katkıda bulunmaktır.

Vizyon

Vizyonumuz; üstlenmiş olduğu misyon paralelinde, Türkiye’ de ve dünyada insan kaynağı gelişimi, yönetimi ve öğrenme çözümleri açısından en etkin ve başarılı uygulamaları hayata geçirmeyi ve kazanmış olduğumuz teknik birikimi Türkiye sınırları dışına taşımayı kendine vizyon edinmiştir.