Jungheinrich - Kimdir

Forklift Depolama Ve İstifleme Makinası İmalat Ve Pazarlama

Başarının yolu Jungheinrich lojistik hizmetlerinden geçer.

Jungheinrich AG, dünya sıralamasında en büyük dört forklift üreticisinden biridir. Depolama ve materyallerin sevkedilme teknikleri konusunda dünya devlerinden biri olan Jungheinrich, işletme içi lojistiği alanında faaliyet gösteren ve ana merkezi Hamburg'da bulunan halka açık bir holdingdir. Depolama tekniklerinde Jungheinrich Avrupa'nın bir numaralı firmasıdır.

Jungheinrich, üretime 1953 yılında başlamıştır. Kuruluşundan bu yana teknolojinin ve yeniliklerin takipçisi olarak kendini geliştirme stratejisi izlemiş ve bunun neticesinde de elektrikli, likid gazlı ve dizel motorlu denge ağırlıklı forkliftler, akülü yaya kumandalı istifleyiciler ve akülü dar koridor forkliftlerinin yanısıra sipariş toplama ve yüksek irtifa forkliftlerini de kapsayan geniş ürün yelpazesini oluşturmuştur. Bunun yanısıra, "Reach Truck" adlı makina tipini (mastı ileri çıkan) ve "Yüksek İrtifa Forklift"ini piyasaya ilk çıkaran firma olarak yeniliklerin öncüsü olmuştur.

Global dağıtımın önemi her geçen gün artmaktadır: taşıma sektörü, artan mobilite ve fleksibilite sayesinde klasik üretim tarzı ile üretilen ürünlerin yerini ihtiyaca yönelik ürünler almıştır. Bu gelişime, Jungheinrich, modern ve geniş makine çeşitleri ve mükemmel bir müşteri hizmetleri servisi ile cevap vermektedir.

Jungheinrich Holding Avrupa'da 3 fabrikada üretim yapmaktadır. Bunlar: Hamburg yakınlarında Norderstedt, Moosburg ve Lüneburg fabrikalarıdır. Jungheinrich firmasının Almanya'da 20 satış noktası ve geniş dağıtım ağı bulunmaktadır. 31 ülkede ise bizzat satış ve servis firması olarak, Avustralya, Güney Afrika, vb ülkelerde ise distribütör temsilciliklerle dünya çapında hizmet vermektedir. Sadece Avrupa'da, İzlanda'dan Türkiye'ye, Finlandiya'dan Portekiz'e kadar yayılan 100'e yakın satış ve destek noktası bulunmaktadır.

.