Turan Tarım Makinaları - Kimdir

Tarım Makinaları İmalatı Ve Satışı

Tarım makinaları sektöründe 1925 yılından beri yurt içi liderliğini sürdüren Turan Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘nin misyonu zaman içinde gelişen teknolojik imkanları kullanarak dünyada ilkleri yapmak ve çiftçilerimize kullanımı kolay, ekonomik ve maksimum verimliliği sağlayan ürünler sunmaktır.

      1967 yılından sonra Turan Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. AR-GE çalışmaları neticesindemodern ekipmanlarla yapılan üretimimiz, Türk mühendislerinin nezaretinde 7000 m2 lik açık, 3500 m2 lik kapalı alanlarda 50 kalifiyeli personelimiz ile yapılmaktadır. 90 yılı aşkın süredir tarım makinalarımızın Türkiye arazi şartlarında daha randımanlı bir şekilde performans sergileyebilmesi için çalışmalarımız sürekli devam etmektedir.

      Malzeme temin ettiğimiz kuruluşlar Ereğli Demir Çelik Fabrikaları A.Ş. ve ÇEMTAŞ’ tır. Bu firmalara özel olarak imal ettirdiğimiz malzemeler kendi tesislerimizde ısıl işlem ve sulama sistemi ile sertleştirilmeye tabi tutulmaktadır. Bu sayede toprak ile temas eden tüm parçalar toprak sıyırıcı özellikte olup, kırılma, bükülme ve aşınmaya karşı dayanıklıdır.

      İmalat sürecinin her aşamasının bütünüyle kontrolünü gerçekleştirmek suretiyle en üst düzeydemüşteri memnuniyetini sağlamak, maliyetleri düşürmek, yapılmayanı yapmak ve çevreyi korumaya yönelik yenilikçi üretim yapmak Turan Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘nin ana politikasıdır.

Misyonumuz:

Turan Tarım Makinaları olarak misyonumuz Türk çiftçisinin ihtiyaçlarına göre en az yakıtla en verimli ve masrafsız bir toprak işleme yapabilmesi için yenilikçi ürünler üretmektir ve bunun için yoğun bir şekilde çalışmaktayız.

Vizyonumuz: 

Turan Tarım Makinaları olarak vizyonumuz yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu üretim anlayışımızla dünyanın en önemli tarım üreticisi olmak.

Üretim:

  Günümüz şartlarına uygun modern tesisinde 50 deneyimli mavi yaka ve 7 beyaz yaka çalışanı ile üretim yapan Turan Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. , her gün kendini yenileyen ve yeni yatırımlar yapan bir politikaya sahiptir. Ürünlerimizin tamamı bizim tarafımızdan üretilmekte olup toprağa giren kısımlar ısıl işlem tesisimizde kırılma, aşınma ve bükülmeye karşı sertleştirilmektedir.