Tezgüller Makina - Kimdir

Beton parke makineleri, beton boru makineleri ve bunlara ait ekipmanların (kalıplar,beton mikserleri, beton dağıtıcı kovaları vb.) üretimi

Tezgüller 1970 yıllarının başında İstanbul’da kurulmuştur. Adını kurucularının soyadından almaktadır. 

Kurulduğu yıllarda dönemin ihtiyaçlarına uygun İnşaat Altyapı sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak  üzere Beton Blok, Briket, Bordür, Boru Makina ve ekipmanları üretimini başlayarak ülkemizin öncü kuruluşu olmuştur.

Firmamız 1998 Yılında İstanbul Y. Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde içerisinde Bulunan 10.000 m2 kapalı alanı olan modern üretim tesisinde faaliyetini dürdürmektedir.

Tezgüller olarak yarım asırlık bir sektör tecrübe ve deneyimiz ile işimizi severek yapıyoruz.  Ticari ahlak kurallarına uymayı azami gaye olarak kabul ediyor ve  uyuyoruz. Hem müşterilerimizin hem de kendi şirketimizin haklarını koruyarak çözüm üretiyoruz.

Tezgüller, Üretmiş olduğu Makine ve Ekipmanları müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ister Anahtar teslimi üretim tesisi, Makine veya Ekipmanları olarak satışı yapılmaktadır. Tesisin, Makine veya ekipmanın kurulum ve montajı gösterilen yere Tezgüller teknik personeli tarafında yapılmaktadır. Makine ve Ekipmanların kurulumu bitmesine müteakip deneme ve seri üretime geçilerek Makine ve Ekipmanı kullanacak personellere öğretilmektedir.

Tezgüller olarak Dünyanın her ülkesinde üretmiş olduğu Makine ve Ekipmanlarının ihracatını gerçekleştirmek. Tezgüller’in kalıcı bir dünya markası olması haline dönüştürmek için sürekli olarak çalışmaktayız.

Ülkemize, sektörümüze, şirketimize, işimize, ekibimize ve markalarımıza saygılıyız ve gönülden bağlıyız. Tüm paydaşlarımıza karşı empati geliştirir, ilişkilerimizde mütevazi, dürüst, şeffaf ve tutarlı davranır, saygıya dayalı uzun soluklu ilişkiler kurmaktayız.

Sürdürülebilir büyümeyi; paydaşlarımıza ekonomik, sosyolojik ve ekolojik olarak katkı sağlamak olarak tanımlarız. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma bilinci ile çalışırız.

Vizyonumuz

Türkiye’de ve dünyanın her yerinde Öncü, yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürün ve hizmetler sunmayı, Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, Ar-Ge çalışmaları ile yeni ürünler geliştirmek, Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini sunmak, çözüm önermek ve eksiksiz yerine getirmek, ürün ve hizmet kalitesini müşteri ve piyasa gereksinimleri doğrultusunda sürekli iyileştirmek ve tüm paydaşlar için değer yaratmak temel ilke edinmiştir.

Misyonumuz

Tezgüller, Tüm faaliyetlerinde doğruluk, şeffaflık ve yüksek iş etiği değerlerini her şeyin üzerinde görür; iş ilişkilerinde iş ortaklarına,  çalışanlarına, tedarikçilerine, rakiplerine, çevreye, topluma ve insanlığa karşı, karşılıklı güven ve saygı içersin kalmayı kendisine ilke edinmiştir.  

Tezgüller, kaliteden ödün vermeden ürünlerinde en yeni teknolojileri kullanarak Uluslararası Standartlarda verimli ve kaliteli üretim ortamları sunarak rekabet güçlerini sürekli kılmak. Satışını yaptığımız tüm tesis ve makinelerde güçlü gövde yapısı, sorunsuz ve seri çalışma, en son teknolojik ekipman, vasıflı işçilik, uzun ömür ve teknik servis desteği ile müşteri memnuniyeti değişmez koşul olarak benimsenmektedir.

Ülkemize her geçen gün daha fazla katkı sağlamak, her geçen gün daha fazla istihdam için çalışmaktayız. Şartlar ne kadar zor olursa olsun biz her zaman en iyisi için çalışacağız ve en iyisini yapacağız.

Değerlerimiz

Davranışlarımızın temelini dürüstlük, adalet ve güvenilirlik oluşturur. Yüksek ahlaki değerlere her durumda kayıtsız şartsız bağlıyız. Sözümüzü tutarız.  Karşılıklı güvene dayanan ortaklıklara değer veririz.

Çalışma arkadaşlarımıza, müşterilerimize, tedarikçilerimize ve iş ortaklarımıza saygılı ve duyarlı davranırız. Öncülük ruhumuzun gücünü yenilikçi tutumumuzdan ve değişime açık olmamızdan alır.

Geçmişten devraldığımız kazanımlar başarı ve liderliğimizin temelini oluşturur. Esnek davranırız, öğrenmeye açığız ve her gün en yüksek performansı göstermeye hazırız. Yenilikçi çözümlere ve imkanlara ulaşmak amacıyla yaratıcılığı ve sıra dışı fikirleri teşvik ederiz

Sonuçlara odaklanır, her zaman azim ve kararlılıkla bizi başarıya götürecek çözümleri ararız. Alınan kararlara ve planlanan sürelere uyarız. Bir karar alındığında ona tam destek veririz. Çalışmalarımızı en önemli konular üzerinde yoğunlaştırır, hızlı ve tutarlı bir şekilde uygulamaya geçeriz. Yaptığımız her işi tutkuyla yaparız.

Kalite Politikamız

Firmamızın titiz kalite anlayışında; sıfır hata ile imalat, en uygun fiyat, zamanında teslimat ve müşteri memnuniyeti yatmaktadır.

Bu amacı gerçekleştirebilmek için işletmenin her düzeyindeki çalışanların memnuniyeti ve motivasyonu sağlanarak, 
sürekli iyileştirme çalışmaları ve gerekli eğitimlerin verilmesi en ön planda tutulmaktadır.