Etkin Makina - Kimdir

Yük Ve Personel Asansörleri | Asma İskele Sistemleri | Hareketli Cephe Platformları | Cephe Temizlik Sistemleri

1991 yılında Ankara da kurulan firmamız, Türk yüklenici firmalarının dünya inşaat sektöründe ön sıralara çıkmasıyla birlikte bu firmalar için gerekli inşaat yan sanayi konusunda çalışmalarına hız vermiş;

Yük Asansörü

Personel asansörü,

Hareketli cephe sistemleri, (Hareketli iskeleler)

Dış cephe temizlik makineleri

İnşaat asansörü,

Kremayer asansör,

Asma iskele,

Sıva iskelesi,

Cephe iskelesi,

Halatlı iskele,

Elektrikli iskele,

Motorlu iskele,

konularında uzmanlaşmıştır.

İnşaat firmalarının iş, işçi güvenliği, hız ve verimlilik artışı gibi ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran şirketimiz, her geçen gün tesis, makine parkı, nitelikli personel sayısını yenileyerek ve artırarak konusunda Türkiye de önde gelen firma konumuna geçerken dünyanın ileri gelen firmaları ile rekabet etme başarısını kaliteden ödün vermeme prensibi ile yakalamıştır.

Misyonumuz

Halen Türkiye sınırları içerisinde inşaat asansörü ile çıkılabilen en yüksek (275 metre) rekorunu elimizde tutmakta ve dünya rekorlarını kırma inanç ve azmi ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Firmamız Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odası üyesidir.

Bölümlerimiz:


• PROJE

Son sürüm yazılım ve donanımları kullanan proje ekibimiz müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projelerin 3 boyutlu çizimlerini tasarlamakta ve imalat bölümümüzle uyum içinde imalat öncesi hazırlıkları tamamlamaktadırlar.

• İMALAT

Üretim tesissimiz Ankara İl sınırları içersinde saray mevkiindedir. 4500 m2 kapalı toplam 6000 m2 alana yayılmış bulunmaktadır. Fabrikamızda yeni nesil CNC tezgâhlar ve robot teknolojisi ile üretim yapabilmekteyiz. Tüm sistemlerimiz için gerekli kremayer ve pinyon dişliler kendi imalatımız içersindedir.

• KALİTE KONTROL

CE ve İso belgelerine sahip olmakla birlikte fabrikamızdan çıkan her ürün kalite kontrol departmanımızca titizlikle incelenip onaylanmaktadır.

• SATIŞ

Müşteri ihtiyaçlarını titizlikle tespit ederek gerekli bilgileri proje departmanımıza aktaran güler yüzlü satış temsilcilerimiz müşterilerimize en verimli, en ekonomik ve vakit nakittir prensibi ile zamanında teslim önceliklerini belirleyerek tekliflerini hazırlamakta, gerektiğinde finansal destek için bankaların leasing departmanları ile çözüm arayışlarına yardımcı olmaktadırlar.

• KİRALAMA

Müşterilerimiz projelerinin ihtiyacı doğrultusunda dış cephe temizlik sistemi dışında kalan yük ve personel asansörlerimizi, hareketli cephe platformlarımızı ve asma iskelelerimizi kısa veya uzun dönemde kiralayabilirler.

• MONTAJ

Gerek satın alma gerekse kiralama sonrası konusunda uzman servis ekiplerimiz ürünlerimizin montaj, demontaj veya transfer işlemlerini tüm güvenlik önlemlerini göz önünde bulundurarak büyük bir titizlikle yapmaktadırlar.

• SATIŞ SONRASI HİZMETLERİMİZ

Ürünlerimizle ilgili her türlü yedek parça teminini sağlamaktayız. ve dileyen müşterilerimize sürekli bakım hizmeti verebilmekteyiz.