Pakform Makina - Kimdir

Termoform Makinaları, Kap Dolum Makinaları, Zincirli Termoform Makinası İmalatı ve Satışı

Pakform Makina

 

1968'den bu tarihe kadar, makina üretim sektöründe dünya geneline binlerce özel üretilen makinelerimizi tedarik eden Pakform Makina, İstanbul merkezli olarak faaliyet göstermektedir ve şimdiye kadar 54 yıldır devam eden bir geçmişe sahiptir. Bu süre zarfında 4200 adetten fazla otomatik thermoform paketleme ve ambalaj makinesi ürettik ve bu makineleri Türkiye'de ve 70'den fazla ülkede başarılı bir şekilde servis ve yedek parça hizmeti ile sunarak büyük bir başarı elde ettik.

Ambalaj makinaları konusundaki uzmanlığımızı iddia ediyoruz, çünkü bizim için en önemli şey müşteri memnuniyeti! Gıda ve medikal sektörlerinde kaliteyi asla göz ardı etmeden en iyi tasarımları gerçekleştiriyoruz. Pakform Makina, Medikal Paketleme, Gıda Ambalajı ve Endüstriyel Parça Paketleme konularında dünya genelinde tanınan bir liderdir ve Türkiye'de başladığı bu liderlik özelliğini dünya çapında ihracat rekorları kırarak sürdürmektedir. Yaklaşık 4200 paketleme makinesi dünya genelinde sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.

Pakform Makina deneyimli ve uzman ekibi, olası sorunları önceden tahmin etmeyi ve buna göre hareket etmeyi ilke edinmiştir. Makina mühendisliği, bilgi ve deneyim gerektiren bir alandır ve Pakform bu bilince sahiptir. Zamanı etkili bir şekilde kullanarak sorumluluklarını dikkatle takip eder. Kontrollü, şeffaf ve özenli bir yönetim anlayışı ile öne çıkar. Termoform makinelerimizin bakımı ve gerekli revizyon veya onarımlarında iddialıyız çünkü işimizin uzmanıyız! Rutin bakım gereksinimlerinin farkındayız ve tüm bakım, revizyon ve onarım işlerinde uzman ekiplerimiz hizmetinizdedir.

1968'den bu yana işimizi titizlikle yaparken, sizin taleplerinizi de önemsiyoruz ve mutluluğunuz için elimizden geleni yapıyoruz. Bu bilinçle zamanı doğru kullanarak sorumluluklarımızın gerekliliklerini dikkatle takip ederiz. Kontrollü, şeffaf ve özenli yönetim anlayışımızla fark yaratırız.

Makinelerimizin bakımı ve gerekli revizyon veya onarımlarında iddialıyız çünkü bu alanda uzmanız! Rutin bakım gereksinimlerinin tamamına vakıfız ve tüm bakım, revizyon ve onarım işlerinde uzman ekiplerimizle hizmetinizdeyiz. İşimizi ciddiyetle yaparken müşteri öncelikli yaklaşımımızı sürdürüyoruz ve mutluluğunuz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz.