Maats - Kimdir

İnşaat Makinaları

 

Maats İnşaat Makinaları Ticaret Ltd. Şti., Hollanda menşeli Maats B.V. firmasının, 2000 yılında Türkiye'de kurmuş olduğu şirketidir. Maats B.V. (www.maats.com) 25 yıldır dünya çapında boru hattı projelerinde kullanılan makina ve ekipmanların kiralanması, satışı ve servisi konusunda hizmet vermektedir. Türkiye pazarına ilk olarak 1998 yılında giren firma bu tarihten  itibaren Türkiye’de yapılmış olan tüm boru hattı projelerine çok sayıda makina ve ekipman kiralama ve servis hizmetleri vermektedir.

Maats, yurtdışından Türkiye’ye makina ve ekipman ithalatının yanı sıra, bunların yurtdışına ihracatını da gerçekleştiren, iş makinalarının iç ve dış ticareti konusunda ihtisaslaşmış bir firmadır.

 Resim_027.jpg         Resim_025.jpg

Maats İnşaat Makinaları Ticaret Ltd. Şti, 01 Nisan 2006 tarihi itibarı ile malzeme istiflemede dünya lideri Fransız menşeili MANITOU firmasının Türkiye tek yetkili satıcısı olarak tayin edilmiştir.

Ayrıca firmamız İtalyan menşeili D’avino arazi tipi mobil beton mikserlerinin de Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir ve 2009 yılında Amerikan menşeili trencher ve yatay yönlendirilebilir sondaj ekipmanlarında diğer bir dünya olan Ditch Witch firmasının Türkiye tek yetkili satıcısı olarak tayin edilmiştir.

Maats gurubunun diğer bir iştiraki olarak Türkiye’de profesyonel anlamda makine ve ekipman kiralama hizmeti vermek üzere 2008 yılında kurulmuş olan MRT Makina Tic. Ltd. Şti. ise kiralama parkında bulunan 200 adedin üzerinde makine ve ekipman ile operasyonel kiralama hizmeti sunmaktadır.