Gençgüçsan Tarım Aletleri - Kimdir

Tarım Aletleri, Turbo Atomizörler, Bahçe ve Tarla Pulverizatörleri, Elektrikli-Benzinli (Traktör Çekili) İlaçlama Makinası, Römorklar, Elma-Portakal Boylama Makinası, Forkliftler, Sera Makinaların İmalatı ve Satışı

Gençgüçsan Tarım Aletleri

Firmamız, Tarım sektörü için ilaçlama makineleri (pülverizatör-atomizör) üretmek amacı ile kurulmuştur.

"Çiftçiye uzanan dost el "sloganı ile üretimi yapılan ürünlerimiz; TSE- ISO 9001-2008 kalite standartlarına ve CE direktiflerine göre üretilmektedir.

Ürettiğimiz alet makinelerin yüksek performansı, kullanım kolaylığı, konusunda uzman satış kadrosu ve yaygın servis ağımızla çiftçimize güler yüzlü hizmet,kaliteli ürün sunmanın gayreti  içindeyiz. 

+Çiftçimizin ihtiyacı doğrultusunda ürün yelpazesini şekillendiren firmamız kısa sürede sektörün öncü kuruluşlarından olmayı başarmıştır.

Vizyonumuz ve Misyonumuz

Kurumsal gelişimimizi sürdürürken şirketimizin ana faaliyet konusu olan, Tarım Makineleri imalatı alanında, attığımız her imzada güvenilir, aranan ve tercih edilen bir kuruluş olmak. Çiftçimizin ihtiyacı doğrultusunda ürün yelpazemizi geliştirmek, kaliteli ürünler imal etmektir.

Gelişen teknolojiye ayak uydurarak değişen müşteri beklentilerini karşılamak, Hizmetlerimizin devamını sağlayacak insan kaynağını gerekli eğitimlerle donatmak, Teknolojik gelişmeleri en yakından takip etmek, Kurumsal çatımız altında çok yönlü iletişimi teşvik etmek, Sektörün istihdam açısından tercih edilen firmalarından olmak, Ülkemizin ve firmamızın sahip olduğu kaynakları verimli kullanmak.