İlgi Tarım - Kimdir

Tarım Makinaları

1970 yılında MEHMET İLGİ tarafından küçük bir atölyede başlayan İLGİ TARIM bugün büyük bir aile şirketi olarak tarım makinaları sektöründe dünya pazarında adından söz ettirmeye başlamıştır.

Her alanda hızlı teknolojik gelişmenin yaşandığı günümüzde, dünya standartlarına ulaşabilmek için gelişen teknolojiyi yakından takip edip, uygulayan İLGİ TARIM, 2007 yılı içerisinde taşındığı yeni fabrikasında geleneksel yönetim ve üretim anlayışından çağdaş yönetim ve üretim anlayışına doğru emin adımlarla yürümektedir. Bu kapsamda ISO 9000-2001 belgesine sahip olan firmamız sürekli iyileştirme anlayışıyla kalite yolculuğuna devam etmektedir. Makina kullanımında insan emniyetini ön plana çıkartan bir anlayışla üretim yapıyoruz ve tüm ürünlerimizde CE çalışması yapılmıştır.

İLGİ TARIM olarak standart , kaliteli ve rekabet şansı olan üretimin günümüz teknoloji olanaklarını tam kullanarak gerçekleşebileceğinin farkındayız. Bu bilinçle, bilgisayar destekli tasarım (CAD) ve üretim planlaması(ERP), bilgisayar destekli üretim(CAM) yatırımlarına ağırlık vermiş ve bu konularda uzman yeni çalışanlarını bünyesine katmıştır.Bu anlayışıyla İLGİ TARIM üretim kalitesini dünyada isim yapmış firmalar kalitesine taşımaktadır.

Hedefimiz ;sıfır hatalı, istenilen fonksiyonları tam yerine getiren ,çiftçiyi yarı yolda bırakmayan makinalar üretmektir.
20.000 m2 alan üzerine oturan yeni fabrika, 6500 m2 kapalı alanıyla, sektörün en yeni ve modern tesislerinden birisidir.Mevcut üretim kapasitesi içersinde ürün yelpezesini çeşitlendirmeye devam etmektedir.

İLGİ TARIM 39 yıllık tecrübesi ile her zaman en kaliteli ve en kullanışlı ekipman üretmeyi, satış sonrası servis ve yedek parça hizmeti ile tam bir müşteri memnuniyeti sağlama ilkesini kendine misyon edinmiştir