İnci Enerji - Kimdir

GOODWAY bakım ve temizlik makineleri

Hakkımızda

 

İNCİ ENERJİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1992 yılında Denizli’de Makine Mühendisi Burhan ALBAŞ tarafından kurulmuştur. Firmamız o yıllardan bugüne madencilik sektöründe sürekli büyüyerek Türkiye’nin dört bir yanına kömür tedarikçiliği yapmaktadır. İNCİ ENERJİ bugün uzman kadrosuyla  çalışmalarına profesyonel bir şekilde devam etmektedir.

 

Denizli’nin İzmir Bulvarı girişinde Gümüşler semtinde bulunan firmamız 2008 yılında tamamlanan modern tesisiyle tüm müşterilerimize daha kaliteli bir hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız kalite ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde her zaman daha iyisini yapmayı ilke edinmiştir. Bu ilkenin bir sonucu olarak HVAC Isıtma ve Soğutma sistemlerindeki yapmış olduğu incelemelerden sonra GOODWAY bakım ve temizlik  makineleriyle gerçek çözümlere ulaşmıştır.

 

GOODWAY ürünlerini ve çözümlerini çok iyi tanıyan firmamız, bu ürün ve çözüm tekniklerinden Tüm Türkiye’nin faydalanması için böyle bir oluşuma girmiştir. Daralan Dünya ekonomisinde enerji tasarrufunun bu kadar önem kazandığı bir pozisyonda, biz de Türkiye’nin en büyük sıkıntılarından biri olan yüksek enerji maliyetlerini  düşürmek ve maksimum performansı sağlamak  için elimizden geleni büyük bir gayretle yapacağız.