Penta Elektronik Medikal Sistemler - Kimdir

Ultrason Cihazları,Renkli Doppler Ultrason Cihazları, 2D Ultrason Cihazları, 3D Ultrason Cihazları, 4D Ultrason Cihazları, Ekokardiyografi Cihazları, Taşınabilir Ultrason Cihazları, El Ultrasonu

PENTA Elektronik Medikal Sistemler A.Ş.

Penta Elektronik, "Etik değerler ve dürüstlükten ödün vermeden sunduğumuz satış ve servis hizmetlerimizle, çalışanlarımızın bilgi ve eğitimine yaptığımız yatırımlarla, kaliteli, etkin ve doğru çözümler sunarak müşterilerimizin ilk tercihi olmak öncelikli hedefimizdir."

Penta Elektronik2D Ultrason Cihazları, 3D Ultrason Cihazları, Taşınabilir Ultrason Cihazları, El Ultrasonu Pazarlama ve Satışı yapmaktadır.

Tarihçe:

Ekim 1992'de General Electric marka Ultrasonografi Sistemleri Anadolu Bölgesi distribütörü olarak faaliyetine başlayan PENTA, 1995 yılında General Electric Ultrasonografi Sistemleri Türkiye distribütörü olmuştur.

Bu tarihten sonra sırasıyla;

1999 yılında General Electric firmasına ait Vingmed serisi Ekokardiyografi Sistemleri'nin,

2002 yılında General Electric firmasına ait Kretz serisi 4D Ultrasonografi Sistemleri'nin,

2003 yılında General Electric firmasına ait Corometrics Fetal Monitörleri, Marquette Kardiyoloji Sistemleri, DINAMAP Monitör Sistemleri, Prucka Elektrofizyoloji ve Hemodinami Sistemleri'nin

2004 yılında General Electric firmasına ait Ohmeda Medical ürünlerinin, Türkiye Distribütörlüklerini bünyesinde toplayarak çalışmalarını sürdürmektedir.

2005 Yılında Sarf ve Akseusar Departmanımız kurulmuştur. Bu departman satışını yapmakta olduğumuz sistemler için gerekli olan, sarf ve tamamlayıcı ürün isteklerine cevap vermektedir.

İletişim Bilgileri

Ürünler hakkında detaylı bilgi almak ve her türlü istek, öneri ve sorularınızı iletmek için aşağıdaki adreslerden bize ulaşabilirsiniz.
En kısa zamanda size geri dönülecektir.