Kurtuluşlar Makina - Kimdir

Modern Plastik Poşet Kesme ve Yapıştırma Makineleri, Stack Type Flexo Baskı Makineleri, Plastik Poşet Film Makineleri (Extruder), Dilimleme Makineleri Katlama Makineleri, Satışı ve Satış sonrası Hizmet

Şirketimiz 1988 yılında İstanbul Bayrampaşa'da bilgi ve tecrübeye dayanan sektöre yeni bir dinamizm kazandırmak üzere Sayın Necati KURTULUŞ tarafından kurulmuştur.

Yenilikçi yüzü ile kaliteden asla ödün vermeyen anlayışı sayesinde KMS KURTULUŞLAR dünya çapında tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

2003 yılında Kurumsal yapıya geçen şirketimiz kurulduğu ilk günden beri en son teknolojiyi takip ederek, kendini devamlı modernize etmekte ve bu sayede müşteri memnuniyetini arttırmaktadır.

Bilgi ve tecrübesini, güçlü alt yapısı ile birleştiren şirketimiz, kaliteli ve düşük maliyetli üretimi ile taleplerin artmasını sağlamış, satış sonrası hizmetleri ile müşterilerinin servis ve yedek parça ihtiyaçlarını zamanında karşılayarak, kalıcı ilişkiler kurmayı başarmıştır.

Dünya markası olma yolunda prestijini marka tescili ile kalitesini dünya standartları sertifikası ile perçinleyerek üretimine devam etmekte olan şirketimiz, başta Avrupa ülkeleri olmakla beraber dünyanın dört bir yanına ihracatlar gerçekleştirmektedir.

KMS KURTULUŞLAR siz değerli müşterilerimizin talep ve önerileri doğrultusunda bir aile olarak çözüm ortağınız olmaya devam edecektir.

 

MİSYON

  • Farklılıklar yaratarak dünya kalite ve standartları üzerinde ürün ve hizmet sunarak kalıcı üstünlükler sağlamak.

VİZYON

  • Üstün iş ahlakı ile dürüst çalışma ilkeleri doğrultusunda rekabetçi ve sürdürülebilir potansiyeli olan portföyü ülke ekonomisine değer katacak ve farklılıklar yaratacak şekilde yönetmek.