Göbeklioğlu Medikal - Kimdir

Sağlıklı yaşam cihazları ve ekipmanlarını ithal etmekte, satış pazarlamasını yapmakta ve satış sonrası teknik desteği

1985 yılından bu yana, Göbeklioğlu Medikal Sistemler (GMS) olarak biz, Türkiye ve yakın coğrafyasında

  • Profesyonel sağlık kuruluşlarına
  • Sporcu sağlığına
  • Güzellik sektörüne
  • Sağlığına özen gösteren bireylere

yönelik sağlıklı yaşam cihazları ve ekipmanlarını ithal etmekte, satış pazarlamasını yapmakta ve satış sonrası teknik desteğini sağlamaktayız.

 

Sektördeki 23 senelik deneyim ve uzmanlığımızı güçlü teknik bilgimiz, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışımız, müşteri memnuniyetimiz ve satış sonrası hizmete verdiğimiz değer ile birleştirdik. Ayrıca, bu uzmanlığımızı Türkiye sınırlarının dışına da taşıyarak Azerbaycan, Gürcistan, Arnavutluk, Irak, Rusya ve Suriye'yi de faaliyet alanlarımız içerisine aldık.

Attığımız her adımda her zaman 'yeniliği' hedef alarak katıldığımız yurt içi ve yurt dışı aktiviteler, fuarlar ve kongreler ile her zaman en iyi, en yeni ve en doğru teknolojiyi sunmayı ilke edindik.

Yenilikçiliğin yanı sıra, eğitime verdiğimiz önemi de önceliklerimizden biri olarak benimseyip gerek toplumsal sorumluluk projelerinde, gerekse sağlık bilincini artırma yolunda sunduğumuz bilgilendirici çalışmalar ile bu alanda elimizden gelenin en iyisini en doğru şekilde yapmayı görev bildik.

Sizinle ve sizin için, en yeni ve en güvenilir teknolojilerle yola çıkan GMS olarak biz, sektördeki saygın yerimizi daha da güçlendirmek ve sizlerin takdirine layık olmak için, ilke edindiğimiz değerler çerçevesinde var gücümüzle çalışmaya ve durmaksızın kendimizi yenilemeye ve geliştirmeye devam edecek olmaktan onur duyuyoruz.