Plastomak Makina - Kimdir

Baskı Makineleri, Flekso Baskı Makineleri, Rotogravür Baskı Makinesi, Solventli Laminasyon Makinesi, Solventsiz Laminasyon Makinesi, Poşet Kesim Makinesi, Poşet Baskı Makinesi İmalatı ve Satışı

Plastomak Ambalaj Makina

Plastomak, ambalaj sektörünün Makina ve Teknik Ekipman ihtiyaçlarını karşılamak ve bu konularda danışmanlık hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur. Sektörde 24 yıllık tecrübemizle her zaman yanınızdayız.

PlastomakFlekso Baskı Makineleri, Rotogravür Baskı MakinesiLaminasyon Makinesi, Poşet Kesim Makinesi, Poşet Baskı Makinesi İmalatı ve Satışı yapmaktadır.

Yurt içinde ve yurt dışındaki iş ortaklarımızla beraber makina yatırım ve projelerinizi hızla değerlendirip size en uygun en ekonomik seçenekler sunuyoruz.

Yeni veya ikinci el hazırda olan ve portföyümüzde bulunan makinalarımızla oldukça geniş bir makina parkımız vardır. İkinci el makinalar için teknik ekibimizle beraber söküm, nakliye ve montaj aşamalarında hizetinizdeyiz.

Faaliyetlerimiz: Sıfır ve ikinci el plastik ambalaj makinaları alım-satışı, İkinci el makina montaj, bakım ve revizyon hizmetleri, Ambalaj makinelerinin ihtiyacı olan teknik ekipmanlarının satışı ve montajı

Amacımız: İşletmenize özel çözümler üretmek, Uygun maliyet ve zamanda ihtiyaçlarınızı gidermek, İhtiyaçlarınıza uygun çeşitli alternatifler sunmak, Her zaman memnun yüzler görmek..