Alfa Elektronik - Kimdir

Oyun makinaları ithalatı ve üretimi

Oyun ve eğlence sektörünün Türkiye'deki öncülerinden Alfa Elektronik San.Tic.Ltd.Şti., 1993 yılında kurulmuştur.

Kurulduğu ilk yıllarda, video game oyun makineleri üretmekte olan şirketimiz, zaman içinde talep değişikliğine ve gelişen teknolojiye ayak uydurmuş, farklı tarzda oyun makineleri ithali ve bu ürünlere verdiği satış sonrasi kaliteli teknik servis hizmeti ile her zaman rakiplerinin bir adım ötesinde olmayı başarmıştır.

Alfa Elektronik gerek ithal ürünlerde, gerek kendi üretimlerinde, zengin ürün yelpazesiyle, piyasadaki kaliteli ve prestijli duruşuyla, gelişmenin sürekliliğine inanan bakış açısıyla, hizmet- kalite-güven çemberine verdiği önemle sektördeki öncü kimliğini kazanmıştır.

Başarımızın temelini, tecrübeli ekibimizin her alanda kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutması oluşturmaktadır. Firmamız, sıklıkla katılmış olduğu uluslararası fuarlar sayesinde, yeni teknolojileri ve ürünleri yakından takip etmekte ve bunları en kısa sürede işe entegre ederek, dinamik büyümenin sürekliliğini sağlamaktadır.

Alfa Elektronik sahip oldugu geniş ürün yelpazesi ile Türkiye'nin her noktasina verdiği satış  ve teknik servis hizmeti ile  yatırımcıların ve işletmecilerin güven duyduğu lider bir firma haline gelmiştir.

Firmamız sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına İzmir-Sarnıç'ta 3.600m2 kapalı alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük showroom, teknik servis ve depolama alanını bir arada bulunduran yeni işyerini hizmete açmıştır.

Son teknolojik ürünlerden simulasyonlu oyunlar, 3D-4D sinemalar, ekranlı /ekransız çocuk kiddy ride makineleri, air hockeyler, masa topları(langırt), basketbol, mini bowling, video game atariler, araba yarışları, motor yarışları, diğer çeşitli yarış oyunları, silahlı oyun makineleri, hediye makineleri, şişme oyun alanları, top havuzları gibi farklı konsepten bir çok ürünü firmamızda bulabilir ve sorunsuz, çözüme odaklı teknik servis hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Sloganımız, kaliteli hizmet, zamanında teknik servis ve müşteri memnuniyetidir.

  Ali DERİN                         Celalettin MERT                   

__(G. M.)__                   __(G.M. / Teknik Dept.)__                   

Misyonumuz 

Alfa Elektronik, oyun ve eğlence sektöründe Türkiye'nin öncü ve lider firması olmasının yanında, sunmuş olduğu geniş ürün yelpazesi ve Türkiye'nin en büyük “Oyun Eğlence Makineleri Showroomu” ile müşterilerine şeffaf hizmet vermeyi ve saygın bir firma olmayı ilke edinen bir şirkettir.

Vizyonumuz 

Sektöründe verdiği kaliteli hizmet ile ülkemizde saygı uyandıran kurumsal firmalardan birisi olmaktır.

Dürüstlük

Çalışanlarımızla, müşterilerimizle ve tedarikçilerimizle olan ilişkilerimizde bu ilkeyi temel prensibimiz saymak.

Hak ve Hukuka Saygı

Hakkımız olandan fazlasını düşünmemek, başkalarının hakkına saygı duymak.

Adil ve Ahlaklı Olmak

İlişki içinde olduğumuz herkese karşı adil ve ahlaklı olmak, tarafsızlık ve objektifliğimizi korumak

Birlik Beraberlik : Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle birlikte BİZ olmak.

Bağlılık : Gerek çalışanlarımızda gerek müşterilerimizde firmamıza olan bağlılık duygusunu arttırmak, gelecek günlere daha da güvenle bakabilmek.

Hedeflemiş olduğumuz hizmet kalitesine ulaşmada ve bunu korumada, bizleri başarıya taşıyan temel güçlerden birisi de çalışanlarımızdır.  Bundan sonraki yılarda  da müşterilerimizi, verdiğimiz hizmetlerin her aşamasında memnun ederek, sektörümüzdeki öncülüğümüzü sürdürmek ve geliştirmek, insan kaynakları yaklaşımımızın temelini oluşturmaktadır.

 İnsan Kaynakları Politikamız

   “Alfa elektronik markası olarak, sektörde Güven / Hizmet / Memnuniyet ilkelerini korumak, insan kaynakları politikamızın temelini oluşturmaktadır.”

- Personel Seçme ve Yerleştirmedeki ana ilke hiç bir ayrım yapmadan ve ayrıcalık tanımadan işin gerektirdiği yetkinliklere sahip adaylara eşit fırsat vermek ve ilerleme olanağı sağlamaktır.    

- Bizimle birlikte olan tüm çalışanlarımızın, Alfa Elektronik firmasının değerli bir üyesi olduğunun bilincinde olmasını istiyoruz.

- Çalışma arkadaşlarımızla ilişkilerimizi sağlıklı ve kalıcı temeller üzerine inşa ediyoruz. Bünyemize yetenekli ve başarılı kişileri katmayı ve gelişmelerine yardımcı olarak uzun yıllar birlikte çalışmayı temel çalışma ilkelerimizden biri olarak benimsiyoruz.

- Çalışanlarımızın haklarına saygı duyuyor ve bu hakları kullanmaları için her türlü kolaylığı sağlıyoruz.  

Seçme ve Yerleştirme

- Alfa Elektronik firmasında çalışmak isteyen kişilerin seçiminde, işin gerektirdiği niteliklere uygun, seçme ve yerleştirme sistemi uygulanır.

- İhtiyaçlar doğrultusunda, gazete ve internet aracılığı ile verilen ilanlar dışında, genel başvuru yolu, yılın her döneminde açıktır.

- Başvurular,da pozisyonların gerekleri doğrultusunda öğrenim / deneyim/lisan bilgisi önemli olmakla beraber, görüşme esnasında gözlenen kişisel nitelik de adayın seçiminde önemli rol oynamaktadır.